REVIEW – Toshiba 24W1633DG – Pret irezistibil!

Asa cum titlul articolului o spune, azi mi-am propus sa va prezint un televizor ieftin, dar de calitate. Numele sau este Toshiba 24W1633DG, iar ecranul sau LED are o diagonala de 61 centimetri. Practic, dispozitiviul a fost construit pentru spatii mici, precum dormitoare sau bucatarii.

Modelul vine impreuna cu un suport plat, ce asigura o buna stabilitate pentru situatia in care doriti sa-l plasati pe o comoda. De altfel, el va putea fi folosit si pe post de monitor, ceea ce inseamna ca voi veti achizitiona un dispozitiv 2 in 1, economisind astfel bani si spatiu.

Toshiba 24W1633DG nu este un televizor Smart, insa fiti fara grija! Il veti putea folosi impreuna cu orice tip de dispozitiv extern. Spun asta, deoarece el a fost dotat cu conectori precum: Slot CI+, intrare PC, intrare video composite, intrare Scart, slot pentru casti, 1 port HDMI si 1 intrare USB.

Review Toshiba 24W1633DG

Imaginile pe care televizorul le ofera vor fi redate la o calitate buna, mai precis la rezolutia High Definition. De altfel, trebuie sa stiti ca luminozitatea este de 220 cd/mp, contrastul dinamic de 3000:1, iar unghiul de vizibilitate de 178/178 grade.

Nu in ultimul rand, mai vreau sa stiti faptul ca sistemul audio detinut de dispozitiv este unul stereo. El are o iesire RMS de 2 x 2.5 W. Chiar daca nu este puternic, acesta impresioneaza cu un sunet clar si fara intreruperi.

Pret Toshiba 24W1633DG

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere, iata si o scurta lista cu cele mai importante caracteristici speciale detinute de TV: Sleep timer, child lock, hotel mode, USB Cloning, teletext, player media.

Consider ca Toshiba 24W1633DG este un televizor perfect pentru spatii mici sau pentru a fi folosit si ca monitor. El are un pret de doar 900 RON in magazinele de specialitate, insa una dintre cele mai bune oferte o veti descoperi daca veti da click pe link-ul de mai jos!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Toshiba 24W1633DG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare