REVIEW – PHILIPS 32PHT4101 – raport si pret!

Poate ca merita mai multa atentie anul trecut, dar noul model al acestui produs ne-a atras atentia. Am dedicat un review complet acestui produs PHILIPS 32PHT4101 astfel incat voi sa va faceti o idee  despre cea mai buna oferta de pe piata.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Vreau sa incep prin a va spune despre Design, acest televizor are Linii ultra-subțiri pentru un profil îmbunătățit asa dar i se mai spune si Philips siluetă ultra-subțire. Acel ceva atât de mic poate stârni mult interes, nu ar trebui să fie surprinzător, având în vedere cât de echipamente sofisticate va afecta casa ta.

Review PHILIPS 32PHT4101

Am testat si Tehnologia Digital Crystal Clear si vreua sa spun ca aceasta oferă precizia pe care doriți să o partajați pentru a face imagini din orice sursă naturală, Philips a creat tehnologia Digital Crystal Clear. Fie că vă bucurați de un program preferat, de film, de știri sau de vizită, vă veți bucura de tot în contrast, culoare și claritate optime.

Am observat si un super port USB ce Împărtășește distractiv Conexiunea uni stick USB de memorie, aparat de fotografiat digital, MP3 player sau dispozitive multimedia la portul USB de pe televizor și să se bucure fotografii, clipuri video și conținut muzical prin intermediul browser-ului, ușor de utilizat.

Pret PHILIPS 32PHT4101

Recomandarea noastra -> AICI!

Haideti sa va spun si despre cateva detalii caracteristice , acest televizor are o diagonala de 80 cm =32” avand o rezolutie de 1366 x 768 Ready HD , tipul luminii de fundal este unul LED.

Pretul  acestui produs este unul aproximativ 1.500 RON fiind unul foarte bun si poate fi gasit si la promotii daca sunteti atent !Am cautat si am gasit pentru dvs o oferta mai mult decat interesanta.Daca doriti o gasiti putin mai jos!Va multumim!

Pretul de azi 19.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
PHILIPS 32PHT4101
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare