REVIEW – Tesla 40S367BFS – Model de 5 stele!

Titlul articolului nu este o exagerare! Tesla 40S367BFS este un televizor care a primit doar note maxime din partea celor care l-au cumparat in trecut, iar in randurile urmatoare vi-l voi prezenta si voua! Modelul incanta cu un design atractiv, ce il face sa se integreze fara probleme in orice ambient.

Dispozitivul are o diagonala a ecranului de 101 cm, ceea ce inseamna ca face parte din categoria celor medii. In plus, acest model este unul Smart! Cu o simpla apasare de telecomanda, veti avea un acces rapid la continutul preferat din mediul online, asta deoarece dispozitivul vine cu cele mai cunoscute aplicatii web instalate.

Imaginile redate de Tesla 40S367BFS vor avea o calitate buna, deoarece ecranul suporta rezolutia Full HD. In plus, acest TV foloseste si o multime de caracteristici superioare de imagine, astfel ca acestea sa aiba o calitate si mai buna!

Review Tesla 40S367BFS

Sistemul audio nu lasa nici el de dorit! Televizorul vine cu un sistem audio de 2 x 8 W, o putere asadar destul de puternica, suficienta pentru incaperile de dimensiuni medii. Sunetul este redat intr-un mod clar, fara distorsiuni si intreruperi.

Chiar daca televizorul este unul Smart, probabil multi dintre voi suneti interesati de conectorii acestui TV. Iata lista lor: LAN, WI-Fi, PC audio In, Slot CI+, intrare PC, minijack casti de 3.5 mm, 2 intrari USB si 3 porturi HDMI. Asadar, veti putea conecta orice dispozitiv extern pentru a reda continut direct pe ecranul de 101 cm.

Pret Tesla 40S367BFS

Recomandarea noastra -> AICI!

Recomand acest televizor pentru ca ofera toate optiunile pe care vi le puteti dori de la un model al zilelor noastre. Tesla 40S367BFS este disponibil la o oferta medie de aproximativ 1500 RON, insa eu l-am gasit pentru voi la unul dintre cele mai bune preturi chiar in link-ul de mai jos! Succes!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Tesla 40S367BFS
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare