Televizor Led 48CM NEI- Ecran LED si rezolutie HD!

Buna , in articolul de astazi va prezint  un televizor de care cu siguranta nu ati mai auzit de ceva timp . Este vorba de televizorul NEI care vine cu un design incredibil de atragator si un ecran LED de 48 cm . Este televizorul perfect pentru o camara ceva mai mica , bucatarie sau terasa.

televizor-led-48cm-nei

Nu este de tip Smart dar la pretul cu care vine nici nu putem avea asemenea asteptari . Oricum , este foarte bine dotat pentru pretul sau modest. Are un ecran de tip LED cu o diagonala de 48cm , o rezolutie HD de 1366 x 768 si un aspect al imaginii de 16:9.

Vine cu un tuner digital integrat de tip DVB/T+C care va ajuta sa receptionati canale TV digitale fara a mai avea nevoie de clasicul decodor oferit de furnizorul de cablu . In acest fel scapati de cablurile inestetice , de a doua telecomanda  si veti face si o reducere de energie electrica .

Review NEI 48CM

Pe partea de conexiune avem o intrare pentru antena ,  o intrare USB 2.0 , o intrare Scart , o intrare minijack casti , un port HDMI si un slot pentru card PCMCIA.

Are si un player multimedia care va permite sa vizualizati continutul dvs. preferat direct dupa stick sau hdd extern . Il puteti chiar fixa in perete cu ajutorul suportului VESA care este compatibil cu acest tip de televizor.

Pret NEI 48CM

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul masoara 887 x 562 x 220 mm cu stand, iar ca si caracteristi speciale vine cu un player Mpeg4 USB.

Televizorul NEI costa aproximativ  600 lei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Nei, Televizoare