Televizor SUHD Smart Samsung, 138 cm, 4K Ultra HD – Calitate si performanta

Salutari! Astazi vorbim despre Samsung 55KS7002 UHD 4K. Ce este tehnologia 4K si sunt disponibile disponibile filme sau alte tipuri de continut? Citeste articolul integral si afla totul despre aceasta, dar si despre model.

Samsung 55KS7002

Tehnologia ecran 4K UHD afișează o imagine cu o rezoluție de patru ori mai mare decât televizoarele Full HD. Ecranul Full HD este compus din aproximativ 2 milioane de pixeli, în timp ce în cazul 4K UHD există peste 8 milioane.

Cand vorbim de continut exista prin aplicațiile disponibile pe televizoarele Samsung Smart TV unde se vor găsi o mulțime de servicii video la cerere, care oferă filme și seriale de televiziune, la cea mai înaltă rezoluție 4K, acestea includ Filmbox live, Netflix și HBO GO.

Review Samsung 55KS7002

O calitate asa de buna a imaginii are nevoie de procesare puternica. Puternicul procesor quad-core are viteze de procesare foarte mari. TV Samsung 55KS7002 este foarte performant si reacționează instantaneu la comenzi și la aplicațiile care rulează. În plus, vă oferă viteza necesară pentru a va bucura de multe aplicatii si jocuri simultan fara probleme.

Tehnologia upscaling crește calitatea materialelor video cu o rezoluție mai mică, si o ridica prin post-procesare la un nivel cât mai aproape posibil de standardul UHD. Acesta folosește acest proces inovativ in 4 etape, care analizează diverși parametri pentru a ridica imaginea cât mai aproape de cel mai înalt standard.

Ecranul 4K UHD afișează cele mai fine detalii al continutului pe care il vizionați. Cu un ecran care afiseaza o rezolutie de de 3840 x 2160 pixeli. Rezoluția, care este de patru ori mai mare decât cea a Full HD TV, vă asigură imagini mai clare, mai precise, cu expresia impecabilă și realistă a culorii.

Caracteristici superioare imagine pe care Samsung 55KS7002 le detine:

 • SUHD Remastering Engine
 • Motion Rate 200 PQI 2100 HDR 1000
 • Micro Dimming: UHD Dimming
 • Precision Black (Local Dimming)
 • Ultra black
 • Quantum Dot Color
 • Contrast Enhancer
 • Auto Motion Plus
 • Film Mode
 • Natural Mode Support
 • Peak Illuminator Pro

Pentru redare continut multimedia de pe alte dispozitive aveti 3 porturi USB 2.0 si 4 porturi HDMI. Dimensiuni cu stand sunt: 1225.0 x 775.5 x 233.1 mm astfel vei sti cu siguranta cat spatiu va ocupa acest superb SUHD TV de inalta performanta.

Pret Samsung 55KS7002

Recomandarea noastra -> AICI!

Calitatea sunetului impresionează intodeauna alaturi de o imagine impecabila. Samsung 55KS7002 are un sistem audio integrat Dolby Digital Plus cu o iesire sunet (RMS) 40 W va fi foarte impresionant si sigur vei fi incantat de caracteristici superioare sunet Dolby Digital Plus, DTS 2CH (Down Firing + Base Reflex), Woofer, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect.

Acest produs exceptional este recomandat pentru cei pasionati de imagini captivante care doresc experiente incredibile si am verificat pentru voi si stim ca acest produs are un pret de aproximativ 8.999 de lei.

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55KS7002
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare