Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD9305, 4K Ultra HD, HDR-Design subtire si finisaj de calitate !

Buna tuturor! In articolul de astazi va voi spune cateva detalii despre televizorul Smart Sony 55XD9305  care vine cu rezolutia uimitoare Ultra UD , o diagonala mare si un design modernist.

    Descriere Sony 55XD9305

Sony 55XD9305 ofera cea mai buna calitate a imaginii ,iar acest televizor combina stalucirea claritatii 4K cu luminozitatea , culoarea si dataliile intervalului dinamic . Asadar , zonele care pana acum erau ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui , acum sunt pline de detaliu si de claritate.

Vine echipat cu un motor avansat de procesare a imaginii care efectueaza mii de ajustari in fiecare secunda pentru a oferii cea mai buna rezolutie , culoare si luminozitate , ducand fiecare scena la intensitatea 4K si peste.

Claritatea imaginilor redate de acest televizor este imbunatatite si rafinata in timp real , utilizand reducea zgomotului , o tehnologie de imbunatatire a detaliilor si de conversie extinsa pentru a obtine o claritate uimitoare.

televizor-smart-android-3d-led-Sony 55XD9305

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

    Caracteristici Sony 55XD9305

Colorile sunt bogate si vii exact ca cele din natura cu ajutorul afisajului Triluminos si a tehnologiei avansate de procesare a culorilor.

Android TV de la Sony va aduce totul intr-o clipa . Intr-un singur loc aveti toate tipurile de divertisment , filme , emisiuni tv si mii de aplicatii disponibile,

Nu mai pierdeti timp cautand si castigati timp vizionand , Cu ajutorul cautarii vocale , cautarea nu a fost niciodata atat de simplu de facut. Puteti chiar sa folositi telefonul inteligent ca si telecomanda cu aplicatiia Google CAST .

O gama mare de aplicatii de care va puteti bucura . Aceste sunt disponibile in Google Play .

Sony 55XD9305 este echipat cu un procesor foarte puternic 4K PROCESSOR X1 ca ofera calitate uluitoare a imaginilor indiferent ce vizualizati.

Fiecare material este analizat in mod inteligent si imbunatatit pana la o rezolutie apropiata de 4k ,. Bucurati-va de o claritate incredibila , de culori realiste si de un contrast uimitor.

Sony 55XD9305 are un design foarte subtire cu un finisaj de calitate , fara rama  ridicata , pentru o margine aproape invizibila. In plus , cablurile sunt ascunse inteligent datorita unei structuri de panoi pentru cabluri ascunse , Toate cablurile sunt perfect ascunse intr-un mod inteligent , trasate prin centrul standului , in asa fel incat totul sa arate perfect.

    Pret Sony 55XD9305

Pretul acestui model de televizor de la Sony este de aproximativ 10.000 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 12.07.2024 la eMAG click AICI   

Categories: Sony, Televizoare