Televizor Legend EE-T24, LED, HD, 61cm, Negru – Imagini clare si sunet fin !

Salut , in articolul de astazi  va voi prezenta un model de televizor al marcii Legend. Modelul EE-T24 este un televizor cu o diagonala modesta , un design atragator  cu un stand modern , format din doua picioare , este de culoare neagra , si este potrivit pentru o camera ceva mai mica de apartament sau chiar o bucatarie .

televizor-legend-ee-t24-led-hd-61cm-negru

Este de tip HD Ready , ceea ce inseama ca poate oferi imagini de buna calitate , are o diagonala de 61 cm  cu un display LED , o rezolutie de 1366 x 768 pixeli , un timp de raspuns de doar 6.5 ms , un aspect al imaginii de 16:9 si un unghi de vizibilitate de 170 grade.

Review Legend EE-T24

Are integrat un player multimedia care va permite sa vizializati continutul preferat direct dupa stick-ul USB sau dupa un HDD extern , doar conectandu-le la portul USB din dotarea televizorului.

Pret Legend EE-T24

Recomandarea noastra -> AICI!

Dispune si de un port CI+ care va ajuta sa receptionati transmisiuni digitale tv fara a mai avea nevoie de clasicul decodor , oferit de furnizorul dvs. de televiziune.

La capitolul conexiuni , televizorul vine cu o iesire audio RCA, o intrare USB 2.0 , o intrare SCart si 3 porturi HDMI .

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Legend EE-T24
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare