Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM4000, HD Ready – Pregatit pentru actiune

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM4000, HD Ready

Buna ziua. Astazi va prezentam un televizor destul de bun pentru categoria sa de pret care poate fi o alegere buna pentru ca are o dimensiune potrivita pentru o camera mai mica fiind foarte practic si bineinteles foarte usor de montat si de pus in functiune.

capture

 

Este un televizor potrivit pentru cei care doresc un model mai mic si destul de bine construit cu performante bune ale imaginii, asa ca o sa detaliez calitatea imaginii, si caracteristicile de conectare ale acestui model. Are un design foarte bine definit si o rama subtire, un ecran foarte bun si multe functii. Cand vorbim despre ecran, Star-Light 32DM4000 are o diagonala de 80 cm si este un ecran de tip High Definition si un aspect al imaginii de 16:9 si un timp de raspuns acceptabil de 6.5 ms.

Are un ecran cu tehnologie led si suporta o rezolutie maxima de 1366 x 768 pixeli. Dispune de un sistem de procesare de tip Noise Reduction care ajuta la imbunatatirea calitatii imaginii afisate. Cu o luminozitate de 240 cd/m² si un contrast nativ de 3000:1 asa ca acest model este pregatit pentru orice incapere chias si mai luminoasa. Tehnlogia Picture enhancements proceseaza fiecare pixel astfel incat experienta de vizionare sa fie cat mai intensa si mai realistica.

O sa specific ca acest model dispune de un slot CI+ astfel vei scapa de cabluri suplimentare si va pregatit pentru receptia canalelor digitale fara a mai folosi alt decodor extern si o alta telecomanda. Cu ajutorul tehnologiei De-Interlace vei obtine cel mai bun continut de imagine din orice sursa de semnal. Unghiul de vizualizare este foarte bun de 176 / 176 grade deci va putea fi privit din orice pozitie.
Star-Light 32DM4000 dispune de intrarea USB 2.0 care te va incanta si te va ajuta la vizionarea continutului multimedia. Cu playerul integrat vei urmari filme si muzica direct de pe stick-ul tau usb. Exista si o intrare SCART (RGB) si intrarea PC (D-sub 15 pini) care te va ajuta sa te conectezi la calculatorul tau. Exista si clasica intrare de antena pe acest model.

Pe partea de de conectivitate trebuie sa specificam tunerul digital DVB-T/C, si cele 3 porturi HDMI pe care le vei putea folosi pentru receptia unui semnal video de la o alta sursa cum ar fi de exemplu laptopul personal sau un player multimedia extern.

O imagine buna vine insotita de un sunet stereo cu puterea de 2 x 10 W. Va mai putem informa despre dimensiunile sale care sunt de 807 x 532 x 137 mm cu stand astfel incat vei sti sigur unde isi are locul. Si consumul energetic este foarte redus foarte mic de 65 W.

Este un model accesibil dar va putem spune ca am cautat pentru voi acest produs la alte magazine si l-am gasit la o valoare de aproximativ 1000 de lei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Star Light, Televizoare