Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55K5502, Full HD – O imagine impecabila și tehnologii noi

Buna ziua prieteni! Astazi vorbim despre un superb televizor Samsung 55K5502, care ne-a impresionat prin aspectul sau foarte superb. Tehnologia a evoluat astfel incat a venit ziua in care televizorul indeplineste mult mai multe functii decat cea de baza.

Samsung 55K5502

Samsung 55K5502 este un dispozitiv multimedia, cu ajutorul caruia putem accesa internetul si putem instala aplicatii. Simultan, poti avea acces la toate sursele de divertisment fara probleme prin intermediul televizorului tau. Cloud Gaming? Nici o problema. Cine are nevoie de o consolă de jocuri atunci când poate avea acces la o multitudine de jocuri video din cloud direct la televizor? Poti accesa o gamă foarte mare de jocuri fara a fi nevoie de a investi într-o consolă.

Folosiți privilegiile Internetului! Aici vei gasi o varietate de jocuri, știri și alte aplicații pe gustul tau. Joaca-te Angry Birds, asculta cărți audio, sau uita-te la meteo – posibilitatea este într-adevăr nelimitata!

Review Samsung 55K5502

În ceea ce privește performanța de afișare așa cum am menționat mai sus, Samsung 55K5502 livreaza imaginea pe ecran intru-un mare fel. Contrastul în acest televizor este solid, cu negru adanc și foarte uniform reprodus. Si imaginea suprema vine cu o alta super tehnica care se numeste Micro Dimming Pro care oferă culori in mai multe zone, procesand contrastul și ajutand prelucrarea imaginii în detaliu înainte ca aceasta să fie afișată pe ecran.

Impreună cu unele performanțe de reproducere de culoare, Samsung 55K5502 folosește următoarele tehnologii:

  • Hyper Real Engine
  • Motion Rate 50
  • PQI 400
  • Micro Dimming Pro
  • Wide Color Enhancer
  • Film Mode
  • Natural Mode Support

Stati conectați cu ușurință, partajarea și redarea conținutul favorit este foarte usor de realizat. Conexiune la retea este asigurata de LAN si Wi-Fi Integrat. Pentru redare de pe alte dispozitive aveti 2 porturi USB 2.0 si 3 porturi HDMI. Dimensiuni cu stand SUNT: 1241.6 x 786.9 x 293.8 mm astfel vei sti cu siguranta cat spatiu va ocupa acest superb Full HD TV de înalta performanta.

Pret Samsung 55K5502

Recomandarea noastra -> AICI!

Sunetul este stereo si are o putere (RMS) de 20 W. Detine caracteristici Dolby Digital Plus si, de asemenea, functia superioara de sunet DTS Studio Sound 5.1.

Samsung 55K5502 este un produs exceptional si este recomandat pentru cei pasionati de imagini captivante care doresc experiente incredibile. Am verificat pentru voi si stim ca acest produs are un pret de aproximativ 4.999 de lei.

 

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55K5502
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare