Televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49K5500, Full HD

Televizorul LED Smart Samsung 49k5500, vine cu o rezolutie Full HD ce dispune de culori mai vii, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de imagini cat mai spectaculoase. Cititi in continuare acest review pentru a afla toate detaliile legate de model, dar si locul de unde il puteti cumpara la cel mai mic pret de pe piata!

Gratie functiilor de imbunatatire ale imaginilor, precum Wide Colour Enhancer ce asigura o calitate superioara a imaginii redand pana si cele mai mici detalii, si utilizand un algoritm foarte avansat de analizare a imaginii, acest televizor este special creat pentru casa dumneavoastra.

Acum va puteti relaxa intr-un mod cat mai placut, datorita televizorului Samsung 49K5500!

Samsung 49k5500

Multumita functiei Ultra Clean View, continutul redat de Samsung 49K5500 este analizat cu precizie prin intermediul unui algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. In acest mod, imaginile vizionate de dumneavoastra au o calitate apropiata de calitatea UHD.

Review Samsung 49K5500

Televizorul LED Smart Samsung 49K5500 Full HD va va ajuta sa decoperiti cea mai realista experienta de vizionare. Multumita tehnologiei Contrast Enhancer, dumneavoastra va veti bucura de un contrast intens ce va aduce imaginile la viata. Aceasta tehnologie ajusteaza contrastul diferitelor zone de pe ecranul televizorului pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de realismul continutului vizionat.

Prin intermediul televizorului LED Samsung Smart 49k5500 aveti acces rapid la toate sursele de continut. Acesta a fost gandit special pentru dumneavoastra intr-un mod cat mai intuitiv, astfel invat veti putea regasi canalele TV preferate, jocuri, aplicatii si continuturile preferate intr-un singur loc. Acum totul este mai simplu deoarece puteti accesa continutul preferat de indata ce porniti televizorul!

Casa dumneavoastra va capata un aspect mult mai modern multumita acestui televizor. Cu o diagonala de 123 cm si un design nou si accesibil, acesta poate fi asezat fie intr-un dormitor fie intr-un living spatios, astfel incat dumneavoastra sa va relaxati cat mai bine alaturi de cei dragi.

Pret Samsung 49K5500

Recomandarea noastra -> AICI!

Datorita motorului grafic UHD din gama Samsung, va veti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate superioara a imaginii si apropiata de cea UHD, in ciuda faptului ca ea provine dintr-o sursa Full HD, HD sau SD.

Acum totul este mai distractiv deoarece veti putea distribui cu usurinta continutul pe televizor, gratie sistemului integrat dinstre dispozitivele Smart si Smart TV.

Imaginilie si clipurile video surprinse in vacante pot fi vizionatele acum la o calitate superioara a imaginii direct pe ecranul televizorului. Acest lucru este posibil multumita aplicatiei Smart View ce va ofera o conectivitate simpla.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 49K5500
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Samsung, Televizoare