Televizor LED Smart Android Philips, 123 cm, 49PUS6501/12, 4K Ultra HD – Echipat cu cele mai noi tehnologii!

Astazi vom vorbi despre un nou model de televizor al companiei olandeze si anume modelul Philips 49pus6501/12 care este prefect pentru un domitor modern sau un living spatios. 

Philips 49PUS6501/12 va ofera o calitate a imaginii UHD 4K  si o diagonala generoasa de 123 cm. Asadar are un display uimitor LED cu o rezolutie ULTRA HD 4K de 3840 x 2160 pixeli  si o luminozitate de 400 cd/mp si de multe tehnologii de imagine , fiind capabil sa afiseze culori incredibil de vii , la unghiuri largi de vizualizare ,

In plus vine cu o tehnologie unica de la Philips si anume Ambilight care extinde imaginile UHD 4K dincolo de marginile televizorului , prin proiectarea unor raze de lumina din cele doia laturi ala ecranului. pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o experienta unica de vizionare.

televizor-led-smart-android-Philips 49pus6501/12

Un motor puternic de procesare si anume Pixel Precise Ultra HD care este capabil sa converteasca toate imaginile redate la o calitate identica sau asemanatoare cu cea uimitoare a rezolutiei UHD 4K care permite sa va nucurati imagini in miscare line si clare cu un contrast uimitor pentru un negru intesx dar si un alb stralucitor.

Review Philips 49pus6501/12

Culorile sunt mult mai vii si tonuri de piele naturale , indiferent de sursa . O alta tehnologie interesant este Micro Dimming Pro care optimezeaza constrastul in functie de conditiile de iluminat din camera , iar in acest fel sa va puteti bucura de un contrast incredibil al imaginilor UHD 4K pentru o experienta vizuala cat mai reala.

8 milioane de pixeli ale tehnologiei unice Ultra Resolution cu ajutorul careia veti putea obtine cele mai clare imagini ,cu un contrast superior si detalii fara cusur , pe diagonala generoasa de 123cm.

Philips 49PUS6501/12 are si un sistem audio 2.0 care este format din doua difuzoare stereo de 20w ajutate de tehnologiile superioare de sunet  DTS Premium Sound , Smart Sound so Clear Sound care va permit redarea unui sunet foarte clar si fara distorsiuni chiar si la un volum mai mare.

Pret Philips 49pus6501/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul vine  echipat cu functii Smart de ultima generatie si sistemul de operare Android , iar in acest fel va ofera posibilitatea de a va bucura impreuna cu familia de o interfata prietenoasa si de multa vitaza prin intermediul noului procesor Quad- Core de la Philips .

Din toate aceste dotari nu lipseste nici tunerul digital care va permite sa receptionati trasnmisiuni tv  digitale sau HD  fara ajutorul unui decodor extern.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 49pus6501/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Philips, Televizoare