Televizor LED Hyundai, 81cm, 32 HYN 5000BF, FullHD, Smart Slim, WiFi- Rezolutie HD !

Buna , in articolul de astazi va voi prezenta un nou model de televizor de la Hyundai si anume modelul 32HYN 5000BF care poate reda continut Full HD de o calitate exceptionala . Este un smart tv si beneficiaza de o diagonala de 81 de cm . Televizorul este potrivit pentru cei care voi sa se bucure de cele mai noi tehnologii aparute la un pret accesibil ,.

Display-ul este de tip Edge LED  ce permite afisarea unor imagini full HD de buna calitate la o rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli , in timp ce unghiurile largi de vizibilitate va ofera imagini clare din aproape orice unghi  priviti televizorul .

televizor-led-hyundai-81cm-32-hyn-5000bf-fullhd-smart-slim-wifi

 

Display-ul FHD LED dispune de un aspect al imaginii de 16:9 , o luminozitate buna de 30 cd/mp , un contrast dinamic pentru culori vii si foarte stralucitoare , un timp de raspuns intre 8 – 10 ms si o tehnologie speciala Smart Image care poate ajusta performantele vizuale ale display-ului in functie de tipul continutului redat de dvs , permitand totodata o conversie a imaginilor 2D in unele 3D .

La capitolul sunet , televizorul dispune de un sistem audio Nicam format din doua difuzoare de 8 w fiecare si beneficiaza de caracteristici superioare de sunet precum Dolby Dibital Plus , DDCO , Surround Sound si Eqalizator , care va ofera un sunet clar si fara distorsiuni chiar si la un volum ceva mai mare ,

Acum sa va spun cate ceva despre porturile existente pe acest model de televizor de la Hyundai . Are doua porturi HDMI , un port USB 2.0 , o intrare SCART , un port audio jack de 3.5 mm ( util pentru casti sau sistem audio ) si un slot CI+ pentru cartela inteligenta ,

Televizorul dispune de multe functii Smart si de o conexiune la internet WI-FI care va asigura o navigare rapida  pe internet .

Este un televizor cu multe functii inteligente si capabil sa ofere imagini de buna calitate la un pret de aproximativ 1500 lei.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Hyundai, Televizoare