Televizor LED Kruger & Matz KM0265

Televizor LED Kruger & Matz KM0265, 65″ (165 cm), Full HD, Tuner DVB-T2/C, Negru

Buna seara prieteni. Se apropie sarbatorile si poate ca cel mai bun cadou care ai putea sa ti-l faci ar fi un televizor nou? Tinand cont de ofertele actuale este pacat sa ratezi super ofertele prezentate de noi. In aceste articol voi prezenta un televizor cu tehnologie LED si rezolutie Full HD. Noile televizoare cu tehnologie LED de la Kruger & Matz arata superb si calitatea designului este minunata. Detaliile imaginilor sunt reproduse fidel pe un ecran Full HD cu o diagonala  generoasa de 165 cm.

capture

Discutam astazi despre televizorul LED Kruger & Matz KM0265 care ne promite o imagine deosebita si ficilitati moderne de acces la televiziunea digitala prin Tunerul digital de tip DVB-C /T/T2 , iti permite accesarea cu usurinta a serviciilor Tv, intr-un mod usor si confortabil
In materie de imagine modelul acesta exceleaza si ecranul afiseaza o calitate Full HD si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli cu un contrast dinamic de 4000:1 si o luminozitate de 330 cd/m2. Unghiul de vizibilitate este unul generos avand 176/160 grade si un timp de raspuns de 6.5 ms
.
Pe partea de conexiuni LED Kruger & Matz KM0265 dispune de Intrari component Y,Pb,Pr si de slot CI+. Va prezentam toate conexiunile acestui model:
3 porturi HDMI care permite conectarea la o sursa de semnal cum ar fi laptopul personal sau un player extern
1 port USB 2.0 care permite redarea fisierelor multimedia de pe un stick de memorie USB
1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
1 Intrare Scart (RGB)

Dispune de o calitate decena a sunetului, respectiv 2 x 10 W Stereo si bineinteles daca doriti un sunet mai puternic puteti incerca un Sound Bar dedicat unui sunet de putere.
Voi detalia si despre ultimele aspecte ale articolului si specificam un consum de 198 W pentru modelul LED Kruger & Matz KM0265, si spunem cu incredere ca este o achizitie foarte buna.

Acest model are un consum energetic echilibrat si este o achizitie potrivita pentru cine isi doreste un televizor cu o diagonala mare si functii moderne la un pret avantajos pentru cei mai pretentiosi dintre voi. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 5.800 de lei.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare