Televizor LED Hyundai, 61cm, 24 HYN 3100B, HD

Televizor LED Hyundai, 61cm, 24 HYN 3100B, HD

In acest articol vorbim astazi despre un televizor cu un nume interesant si performante decente. Acest televizor este foarte bine construit, si este recomandat persoanelor cu buget redus, el oferind cel mai bun raport calitate/pret. Este usor de montat de pozitionat si de pus in functiune. Meniul este interactiv, si te ajuta sa configurezi rapid lista cu progame tv si vei avea acces rapid la toate functiile televizorului cu ajutorul telecomenzii.
Discutam astazi despre televizorul LED Hyundai 24 HYN 3100B care desi este destul foarte accesibil el ofera calitate in design acesta avand o rama ingusta si o culoare neagra, designul modern este un lucru vizibil imediat.

capture

Vom discuta despre imagine. Modelul acesta are o diagonala de 61 cm si dispune de un display cu tehnologie LED, care afiseaza o calitate a imaginii de tip HD. Timpul de raspuns este de 6.5 ms si acest model poate fi folosit si ca monitor pentru PC. Tunerul digital de tip DVB-T MPEG4, DVB-C compatibil MPEG4, iti permite accesarea cu usurinta a serviciilor Tv, intr-un mod usor si confortabil fiind capabil pentru receptia programelor terestre si de cablu.

Pe partea de conexiuni Hyundai 24 HYN 3100B dispune de AV in. Va prezentam toate conexiunile acestui model:
1 port HDMI care permite conectarea la o sursa de semnal cum ar fi laptopul personal sau un player extern
1 port USB 2.0 care permite redarea fisierelor multimedia de pe un stick de memorie USB
1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
1 Intrare Scart (RGB)
1 Iesire audio RCA

Voi detalia si despre ultimele aspecte ale articolului privind dimensiunile televizorului
Hyundai 24 HYN 3100B care sunt 563 x 344 x 35 mm fara stand, respectiv 563 x 381 x 135 mm cu stand si o greutate de 4 Kg.

Acest model are un consum energetic de 45 W si este o achizitie potrivita pentru cineva care nu dispune de un buget prea mare. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 950 de lei.

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Hyundai, Televizoare