REVIEW – Telefunken 32FB5500 – Informatii si opinii!

Astazi vreau sa va prezint televizorul Telefunken 32FB5500, un model apreciat in randul celor care deja l-au achizitionat. Asadar, va invit sa cititi complet articolul, pentru ca la finalul sau sa fiti bine informati despre produs. Acesta incanta in primul rand cu un design modern, ce ii permite sa se integreze in orice camera, indiferent de modul in care aceasta este amenajata.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Ecranul LED detinut de TV are o diagonala medie, mai precis de 81 centimetri. In plus, vreau sa va spun faptul ca avem de-a face cu un Smart TV! Asta inseamna ca o simpla apasare de telecomanda va va oferi acces la continutul preferat din mediul online-ului!

Telefunken 32FB5500 va ofera serialele, filmele si transmisiunile preferate la o rezolutie Full HD. Imaginile au o calitate foarte buna, ele fiind compuse din culori vii, naturale un contrast puternic, dar si cu nuante de negru bine definite.

Review Telefunken 32FB5500

Sistemul audio este unul stereo, iar iesirea sunetului RMS este de 2 x 2.5 W. Poate ca acesta nu este unul puternic, insa claritatea lui nu lasa de dorit, fiind una de o foarte buna calitate.

Televizorul va ofera de altfel si o serie de conectori, utili pentru ca utilizatorii sa poata reda continut de pe surse externe. Iata lista lor: Wi-FI integrat, LAN, Slot CI+, iesire audio digitala, minijack de 3.5 mm, intrare PC, intrare USB, 2 porturi HDMI si nu numai!

In plus, cu acest televizor va veti bucura si de urmatoarele optiuni speciale: teletext, child lock, Netflix, web browser, hotel mode, USB Cloning, Sleep timer si multe altele!

Pret Telefunken 32FB5500

Recomandarea noastra -> AICI!

Pot spune fara retineri faptul ca Telefunken 32FB5500 este un televizor bun, deoarece ofera toate functiile prezentului. In plus, el poate fi cumparat la un pret accesibil, de aproximativ 1100 RON. O oferta si mai buna pentru acest model poate fi gasita insa in unul dintre link-urile atasate acestui articol!

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Telefunken 32FB5500
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice, Televizoare