REVIEW – Aer conditionat mobil Taurus ALPATEC AC 260 KT – Simte racoarea unui pret promotional !

Buna, prieteni! Astăzi vreau să discutăm despre performanțele unui aparat de climatizare eficient dar si ecologic, cu un aspect de asemenea armonios si deosebit de modern.  Este vorba despre Taurus Alpatec AC 260 KT,  aparat care face parte din clasa mobila, usor de manipulat dintr-o camera in alta in functie de necesitatile dvs. Modelul beneficiază de tehnologii moderne despre care vom discuta în cele ce urmează.

Aveti acum sansa sa descoperiti aparatele de aer conditionat mobil Taurus Alpatec AC 260 KT, unitati inteligente, capabile de eficienta maxima, care o dovedesc atat printr-o functionare extrem de silentioasa cat si prin consumuri reduse de energie electrica, acestea fiind incadrate intr-o clasa de eficienta ridicata (A). Cu o capacitate foarte buna de 9000 BTU dar si cu Functia auto aparatul va controla atat temperatura cat  si umiditatea pentru a asigura un confort sporit incaperilor dvs.

Review Taurus ALPATEC AC 260 KT

Aer conditionat mobil Taurus ALPATEC AC 260 KT,1000W, 9000Btu, Cls. A, auto, racire, dezumidificare, ventilare, EER: 2,65,Timer 24h. Volum aer 400 m3/h,Telecomanda,Dezumidificare : 19,2 l /24 h, kit fereastra,furtun 1.5 m (diam. 150 mm). Suprafata :26 m²

Nici la nivelul de zgomot aparatul nu sta rau, astfel incat unitatea interioara are un nivel scazut de 52 db in timp ce unitatea externa nu va depasi 62db. Aparatul de aer conditionat mobil Taurus Alpatec AC 260 KT  este un dispozitiv  sigur pentru sanatatea dvs., deoarece acesta a fost prevazut cu filtre speciale care au capacitatea sa retina praful si bacteriile, aerul va fi ionizat, astfel te vei bucura atat de confortul unui aer racoros dar si curat. Umiditatea este intotdeauna nociva, astfel ca aparatul dispune de un  sistem foarte bun de dezumidificare, pentru a pastra aerul cat mai uscat prin eliminarea umiditatii. Display-ul digital disponibil cu touch iti va indica permanent temperatura din incapere, in timp ce panoul de control iti pune la dispozitie toate functiile disponibile. Prin intermediul telecomenzii aveti posibilitatea sa setati in functie de nevoi functiile disponibile.

Pret Taurus ALPATEC AC 260 KT

Recomandarea noastra -> AICI!

Din punctul nostru de vedere aparatul de aer conditionat mobil Taurus Alpatec AC 260 KT  reprezinta o solutie fiabila si eficienta, prin capacitatile sale, de la putere, diagnoza dar si economii considerabile la facturile de energie, pana la pretul imbatabil la care este disponibil acest aparat!  Clientii care utilizeaza acest model isi exprima multumirea de a fi facut o investitie foarte buna  la un pret exceptional odata cu Taurus Alpatec AC 260!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Taurus ALPATEC AC 260 KT
Stele acordate
51star1star1star1star1star