REVIEW – Aparat de aer conditionat ORION OSPL-12600IN – 12000 BTU la un pret foarte racoros

Salutare, prieteni! Orion OSPL – 12600 este nu doar un aparat de aer conditionat care iti asigura confortul dorit in zilele calduroase de vara, atunci cand noaptea poti dormi netulburat, dar iti asigura caldura in camin si la debutul toamnei. Asadar dispozitivul despre care vorbim azi este o solutie favorabila, acesta fiind folosit atat pentru racire cat si pentru incalzire.Deci nu trebuie sa va faceti griji cand zilele se racesc brusc uneori si cu 15 grade C, deoarece puteti creea o temperatura placuta cu aparatul de aer conditionat din casa dvs.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Tehnologia Inverter adoptata de producatorii Orion pentru modelul OSPL 12600, are capacitatea de a-si modifica capacitatea in functie de necesitatea de a raci sau de a incalzi atmosfera unei incaperi. Tehnologia Inverter aduce cu sine un consum redus de energie dar si zgomote reduse semnificativ. In plus datorita acestei tehnologii aparatul functioneaza foarte bine chiar si in conditii de vreme extrema. Aparatul de climatizare Orion OSPL  imbina absolut perfect puterea si eficienta energetica A++, oferind astfel aer prospat si curat la consumuri reduse de energie.Puteti folosi aparatul de aer conditionat Orion si noaptea fara grija zgomotelor sau vibratiilor neplacute.

Review ORION OSPL-12600IN

 

Aparat de aer conditionat ORION OSPL-12600IN, 12000 BTU, Inverter, Clasa A++, Filtru anti-praf, Auto restart, Alb

Sterilizarea eficientă a bacteriilor din aer, precum si indepartarea mirosurilor neplacute se va face cu ajutorul functiilor de filtrare inteligente,   care vor capta virusii dar si microorganismele care pot provoca imbolnaviri serioase. Pentru o operatiune de dezumidificare serioasa, la oprirea  aparatului,  ventilatorul unitatii interioare va continua sa functioneze pentru inca o perioada de cateva minute. Astfel umiditatea va disparea si nu exista riscul depunerilor de mucegai.

Cu un agent frigorific R410A,  aparatul Orion va contribui si la reducerea fenomenului de incalzire globala si va reduce semnificativ costurile de intretinere. Unitatile Orion OSPL vin cu un plus de performanta tehnologica, prin faptul ca poti controla cu mare usurinta unitatea de oriunde te vei afla in afara casei. Ai nevoie doar de un telefon mobil, un laptop sau o tableta si va puteti asigura confortul dorit pentru intoarcerea acasa.

Pret ORION OSPL-12600IN

Recomandarea noastra -> AICI!

Aparatul de aer conditionat Orion OSPL isi poate acum gasi loc in casa ta, si oricand iti va sta la dispozitie punand in aplicare toate capacitatile sale de mare performanta pentru a creea climatul ideal in conforul caminului tau!  E greu sa rezisti unei astfel de oportunitati mai ales atunci cand sti ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos!

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
ORION OSPL-12600IN
Stele acordate
51star1star1star1star1star