REVIEW – Combina frigorifica Star-Light CC-265APP – Capacitate 265 litri, Clasa A++

Astazi va prezentam o combina frigorifica care are un consum redus de energie si ofera un spatiu bine organiza la interior. Star-Light CC-265APP este o combina deosebita cu un design modern si vine cu o culoare alba care se potriveste in orice bucatarie oferind un aspect modern incaperii.

Star-Light CC-265APP

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ai parte acum de prospetime maxima cu un consum foarte redus de energie. Modelul acesta are un managment foarte bun al spatiului interior si ofera performante ridicate cu un consum redus, Star-Light CC-265APP fiind clasat A++.

Ofera un spatiu generos de stocare fiind mult mai generos fata de combinele frigorifice traditionale. Congelatorul este pozitionat in partea inferioarea si ofera 3 compartimente generoase, care sunt dotate cu sistem de glisare pentru un acces foarte facil la continut.

Review Star-Light CC-265APP

Rafturile sunt ajustabile in functie de nevoi, se pot pozitiona dupa bunul plac si poate oferi un spatiu mai mare pentru anumite recipiente mai voluminoase. Amenajezi interirorul dupa cum dorest fara nici un stres, si ai parte de spatiu mai mare pentru orice doresti tu.

Modelul Star-Light CC-265APP este dotat cu termostat ajustabil. Temperatura este usor de setat din interior fara nici o problema. Controlezi temperatura in functie de alimentele din interior si de temperatura ambientala pentru a asigura conditiile necesare alimentelor tale.

Pret Star-Light CC-265APP

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model ofera un volum interior de 265 litri net dintre care 195 litri sunt dedicati frigiderului si 70 litri sunt rezervati congelatorului. Acest model ofera functia dezghetare automata pentru compartimentul frigider.

In interior spatiul este organizat pe 4 rafturi care sunt facute din sticla rezistenta. Pe usa regasim 4 suporturi, printre care si suport pentru oua iar congelatorul dispune de 3 compartimente.

Acest model are dimensiunea de 175 x 55.1 x 57.4 cm. Usile au deschidere standard spre dreapta, iar sensul de deschidere se poate inversa datorita usilor reversibile. Inca un lucru de mentionat ar mai fi ca compresorul are un zgomot redus in timpul functionarii de 38 dB si ofera o autonomie in cazul unei caderi de curent de 18 de ore.

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Star-Light CC-265APP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Star-Light