REVIEW – Combina frigorifica Electrolux EN3889MFX

Salutari. Astazi vreau sa va prezint un model premium, care are un succes destul de mare in Romania. Combina frigorifica Electrolux EN3889MFX este un produs exceptional. Are un design foarte reusit, si este acoperit cu un strat protector cu Inox Antiamprenta, lucru care asigura o curatare foarte usoara.

Review Electrolux EN3889MFX

Cu un volum de 350 litri, putem spune ca este un volum mare si potrivit pentru o familie mai numeroasa.

Electrolux EN3889MFX

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

In materie de tehnologie suntem siguri ca veti fi incantati sa aflati ca modelul acesta detine TwinTech® FrostFree si de asemenea FreeStore®. Sistemele acestea scot performante deosebite si asigura confortul utilizarii indelungate. Twin Tech garanteaza o umiditate perfecta pentru ca textura si aroma alimentelor sa ramana aceasi pentru o perioada foarte lunga de timp. 

Caracteristici Electrolux EN3889MFX

FrostFree iti garanteaza ca nu se va forma gheata in congelator, si de asemenea nu vei mai avea grija dezghetarii manuale. Poti cauta in toate colturile frigiderului acum dupa alimente pentru ca Electrolux EN3889MFX are in interior iluminare Led. Tehnologia moderna care produce o lumina puternica cu un consum redus de energie.

Pastreaza alimentele mult mai proaspete acum pentru ca ai compartimentu FreshZone care te asigura de o prospetime indelungata. Este un compartiment mai rece decat celelante, astfel de exemplu carnea de peste se va pastra de doua ori mai mult ca inainte.

Setarile de temperatura si umiditate se fac doar cu o simpla atingere pe panoul Touch Control extern. Nu mai deschideti usa ca la frigiderele clasice pentru ca pe Electrolux EN3886MOX vei seta temperaturile foarte usor. Informatiile despre temperaturi sunt afisate direct pe displayul Lcd.

Interiorul lui Electrolux EN3889MFX este organizat pe 2 rafturi din sticla si 2 compartimente congelator si de o lada pentru legume si fructe. Modelul acesta dispune de un volum net total de 350 litri. Compartimentul frigiderului are 258 litri si cel al congelatorului are 92 litri.

Mai putem specifica si dimensiunile de 200 x 59.5 x 64.7 cm si usile reversibile care sunt un mare plus cand vine vorba de pozitionarea acestuia cu usurinta. Piciorusele sunt reglabile. Motorul acestui model este din clasa climatica SN-N-ST-T si produce un nivel mic de zgomot, de 41 dB.

Pret Electrolux EN3889MFX

Acest model se prezinta foarte bine pe toate capitolele, inclusiv consum energetic fiind clasat A++ cu un consum anual de 251 kWh. Am cautat pentru voi in alte magazine si acest produs a fost gasit la pretul de aproximativ 4.000 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 23.01.2019 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Electrolux EN3889MFX
Stele acordate
51star1star1star1star1star