REVIEW – Side by side Samsung RH56J6917SL

Salut. In acest articol voi prezenta un frigider absolut impresionant. Modelul Side by side Samsung RH56J6917SL arata minunat, si prezinta tehnologii foarte noi la un pret accesibil.

Samsung RH56J6917SL

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Accesul la alimente se face mai rapid acum. Alimentele frecvent utilizate de membri diferiti ai familiei pot fi sortate dupa preferinte in cele 5 compartimente. Astfel fiecare isi poate organiza spatiul personal in frigider.

Modelul acesta asigura doua flluxuri de aer separate. Tehnologia Twin Cooling System™, asigura o racire perfecta, uniforma. Se mentine nivelul optim de umiditate atat in frigider cat si in congelator. Mentine alimentele proaspete mai mult timp si facturile la curent mai mici cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Dezghetarea manuala nu va mai fi necesara. Tehnologia No Frost de la Samsung RH56J6917SL asigura o racire perfecta in intreg frigiderul, si mentine nivelurile de umiditate scazute, astfel nu se va forma gheata in exces in congelator.

Review Samsung RH56J6917SL

Compresorul Digital Inverter este foarte inovator si te ajuta sa economisesti energie electrica. Noua senzori monitorizeaza temperaturile interne si externe , insa si nivelul de umiditate din interior. Astfel cand veti seta o anumita temperatura, aceasta va ajunge exact la valoarea setata intr-un interval rapid de timp.

Modelul este foarte spatios avand 555 litri volum net dintre care 376 litri sunt asigurati pentru frigider si 179 litri pentru congelator.
Interiorul lui Samsung RH56J6917SL este aranjat astfel: 5 rafturi de sticla se gasesc in interior, 5 suporturi pe usi, si 4 compartimente congelator. Bineinteles exista un compartiment pentru legume si fructe cu controlul umiditatii.

Culoarea acestui model este alba si designul ultramodern, cu afisaj LCD si control extern va da un aer modern bucatariei dumneavoastra. Dimensiunile modelului sunt de 179.4 x 91.2 x 73.2 cm.

Pret Samsung RH56J6917SL

Recomandarea noastra -> AICI!

Alte tehnologii disponibile:

Twin Cooling + Twist icemaker care va asigura gheata oricand veti avea nevoie.

  • Dispenser de apa. Apa rece la o apasare de buton
  • Zgomot produs de Motor: 42 dB
  • Autonomie fara curent: 12 ore

Pretul acestui model este destul de avantajos daca este cumparat la un pret corect. La alte magazine, pretul poate sa ajunga pana la 7.400 lei.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung RH56J6917SL
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung