REVIEW – Hitachi R-H350PRU4(PWH) pret si pareri!

Bun gasit, prieteni! O caracteristica deosebit de importanta de care se bucura Hitachi R-H350PRU4(PWH), este faptul  ca poate beneficia de cel mai bun raport calitate/prêt in randul aparatelor din aceasta gama! Dispozitivul ofera spatiu, are un consum redus de energie, dispune de o compartimentare  excelenta si are o serie intreaga de functii inovative!  Voi incerca sa-I fac o prezentare cat mai amanuntita in articolul de mai jos, pentru a intelege mai bine toate avantajele de care acesta se bucura!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Producatorii Hitachi  vin mereu cu tehnologii noi ce le adapteaza perfect aparatelor sale, iar un exemplu  este chiar acest model ce primeste un Compresor invertor compact, dar de mare putere, capabil sa asigure o racire extrem de puternica generand un volum mare de aer racit, in timp ce regleaza puterea de racire. De asemenea, ofera o racire eficienta cu putere redusa, controlata de microcalculatorul Eco Thermo Sensor.  Iar asta nu e tot, deoarece Sistemul de racire dual care  permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, este adaptat perfect, deoarece un singur ventilator nu poate face acest lucru..Astfel, folosind doua ventilatoare, aerul rece furnizat de functionarea puternica a invertorului circula rapid si eficient.

Review Hitachi R-H350PRU4(PWH)

Mai mult decat atat, descoperim o functie de Super economisire energie, iar  acesta functie controleaza  cat de mult si in ce compartiment este furnizat aerul racit,  acest lucru garantand ca nu exista pierderi de energie, obtinand economii de energie insemnate. De asemenea tot aici gasim compartimente cu temperatura reglabila,  astfel ca  parghiile  de selectare permit ajustarea temperaturii fiecarui compartiment, prin comutarea intre modurile Legume si Lactate/Carne.  La interior asa cum este de asteptat frigiderul este dotat cu rafturi din sticla securizata, rezistente la zgarieturi, la caldura si totodata  impiedica scurgerile de lichide. Precizez ca rafturile de sticla securizata pot suporta o greutate impresionanta de  pana la 100 kg fiecare.

Pret Hitachi R-H350PRU4(PWH)

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea  ambele compartimente sunt dotate cu sistem de iluminare LED, ce dureaza mai mult si  vor consuma mult mai putina energie decat iluminarea conventionala. Nivelul de zgomot este foarte redus, acesta nu va depasi 42 db, dispune de usi reversibile, face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum redus de energie si o capacitate generoasa de 318 litri (net).

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Hitachi R-H350PRU4(PWH)
Stele acordate
51star1star1star1star1star