REVIEW – GALANZ AC-12 HP 33 – Scapa de caldura la un pret beton !

Dragi prieteni, în acest articol vom discuta despre un aparat de aer condiționat dotat cu funcții moderne și performanțe foarte bune. Este vorba despre aparatul de aer condiționat GALANZ AC-12 HP 33 care este dotat cu un compresor Panasonic care va oferi performanțe foarte bune și un consum redus de energie electrică, la un preț mai accesibil ca niciodată.

Aparatul nostru vine prevăzut cu o unitate exterioară care va fi montată cu un kit de instalare care nu este inclus în acest pachet. Să vă prezint câteva detalii legate despre unitatea externă. Va produce un zgomot cuprins între 52 și 62 de decibeli, cântărește 30 de kg și are o lungime de 74 de cm și o lățime de 32 cm. Dacă doriți să achiziționați acest aparat de aer condiționat verificati și

Review GALANZ AC-12 HP 33

Modelul nostru beneficiază de o capacitate de răcire de 12.000 BTU, capacitate valabilă și în modul de încălzire. Clasa de eficiență este A++ așa că dumneavoastră veți beneficia de un consum foarte redus la energie electrică. Filtru de praf din dotare va filtrat aerul de toate particulele nocive din exteriorul locuinței.

Compresorul rotativ Panasonic va oferi performanțe foarte bune și un zgomot redus pentru liniștea familiei. În funcție de solicitare unitatea internă va produce un zgomot cuprins între 36 db și 50 de decibeli. Culoarea albă a unității interioare arată foarte bine iar din telecomanda aparatului veti putea selecta una din cele trei trepte de ventilație a aerului.

Pret GALANZ AC-12 HP 33

Recomandarea noastra -> AICI!

Temperatura minimă de operare este de 10 grade iar temperatura maximă este de 43 grade. Modelul este recomandat pentru încăperi de 25 respectiv 35 metri pătrați. GALANZ AC-12 HP 33 este un aparat de aer condiționat foarte accesibil pe care noi îl recomandăm cu încredere la oferta promoțională de mai jos.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
GALANZ AC-12 HP 33
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice