REVIEW – Aparat de aer conditionat tip consola FVXG50K-RXG50L Inverter 18000 BTU, Clasa A, Filtru Fotocatalitic, Control Wi-Fi (optional), Functionare silentioasa, Programator 24 de ore

Salut, prieteni! Informatiile  ce le veti gasi mai jos,  sunt legate de un produs deosebit de practic, un aparat de aer conditionat marca Daikin Nexura FVXG50K + RXGL, un model de podea ce poate fi manipulat cu mare usurinta  in functie de incaperea ce necesita racire rapida. Aceste aparate reprezinta interes din ce in ce mai mare in randul  utilizatorilor. In cazul in care sunteti interesati de un astfel de aparat va spun ca  raportul calitate/ pret este unul convenabil!

Acest aparat se remarca printr-o functionare silentioasa, astfel ca  unitatea  interioară distribuie aerul într-un mod silentios  in timpul răcirii, nu va depasi  mai mult de 23 dB (A), în timp ce încălzirea în modul de căldură radiantă este de 19 dB (A). Ca o simpla comparație imaginati-va ca  zgomotul ambiental într-o cameră liniștită este în medie 40 dB (A).

Review Daikin FVXG50K-RXG50L

Pentru a vă asigura un somn plăcut si odihnitor, modul de noapte împiedică încălzirea sau răcirea excesivă în timpul nopții. Atunci când este activat cronometrul, aparatul reglează automat temperatura de încălzire mai mică cu 2 ° C, iar temperatura de răcire crește automat cu 0,5 ° C. Acest lucru împiedică aparatul să provoace fluctuații mari de temperatură care pot perturba un somn linistit.

Aparatul Daikin Nexura FVXG50K + RXGL este prevazut cu  filtru fotocatalitic de purificare a aerului de titan, acesta  captează particulele microscopice de praf din aer, absoarbe bacteriile și virusii și chiar descompune mirosurile neplacute. Ca si caracteristici as putea mentiona in primul rand  partea din aluminiu a panoului frontal al unității interioare care se poate încălzi, la fel ca un radiator tradițional, pentru un confort și mai bun în zilele reci de toamna tarzie. Nexura, liniștită și discretă, vă oferă cele mai bune rezultate în ceea ce privește încălzirea, răcirea, confortul și designul.

Pret Daikin FVXG50K-RXG50L

Recomandarea noastra -> AICI!

Autoportantă verticală confortabilă,  asigură funcționarea fără pantă și previne contaminarea plafonului. Operarea online este extrem de avantajoasa deoarece controlați unitatea interioară de oriunde prin intermediul unui smartphone, laptop, PC, tabletă sau touchscreen.

Prieteni, tocmai ati facut cunostinta cu  un dispozitiv extrem de practic, de compact, care  oferă nu numai o operațiune foarte silentioasa datorită sistemului inovator de reducere a zgomotului, dar  de asemenea  dispune de un design dragut, ce poate fi asezat in orice coltisor, protejand astfel considerabil, spatiul atat de esential pentru fiecare dintre noi! Aparatul de aer conditionat vine la pachet cu un pret excelent in raport cu ofertele sale avantajoase!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Daikin FVXG50K-RXG50L
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice