Soundbar Samsung HW-J355, 2.1, – sunetul care il doresti este aici

Cu totii am fost dezamagiti de sunetul televizorului cand ascultam muzica si bineinteles optam intodeauna pentru sisteme audio de camera cu multe fire etc.. Solutia moderna? Soundbar Samsung HW-J355, 2.1, 120W este SOLUTIA!

capture

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Scapa de fire si conecteaza acest sistem prin Bluetooth cu functia Tv Sound Connect. Controleaza soundbarul cu aplicatia Samsung Audio Remote* din care poti alege efectele sonore precum si sursa. In functie de ceea ce asculti poti alege modul Muzica, Cinema sau modul Sport. Cu aceasta aplicatie poti controla volumul, controalele media si setarile particularizate cum ar fi EQ pe 7 benzi, Acest soundbar se poate conecta de asemenea prin Bluetooth si la telefonu tau mobil SAMSUNG care ruleaza Android OS.

Review Samsung HW-J355


Sunet clar de inalta definitie vei auzi pentru ca acest soundbar are un decodor de sunet Dolby Digital DTS Digital Surround si o putere audio totala de 120 W.

Pret Samsung HW-J355

Recomandarea noastra -> AICI!

Foarte bun raportul pret/calitate spunem noi si recomandam aceasta achizitie. Spre deosebire de alte magazine unde pretul este in jurul de 1099  de lei .

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare