REVIEW – Sony 75XG9505 super calitate si pret mic !

Salut prieteni !Cititi in acest review tot ce vreti sa stiti despre acest produs si aflati informatiile necesare pentru a cumpara intelept.

Cu un design de 75 de inci, designul are un loc secundar destul de repede, deoarece imaginea este mult mai mare și mai izbitoare decât detaliile mici ale designului. Puteți vedea clar acest lucru pe Sony. Cadrul metalic întunecat din jurul ecranului se înalță. Linia de accent mic al aliajului din partea de jos este cea mai izbitoare. Picioarele orientate oblic, din aliaj ușor asigură o configurație robustă. În spatele ambelor picioare există spațiu pentru a îndepărta cablurile. Deoarece picioarele sunt relativ mari, veți obține și câteva cabluri în ea. Panoul de plastic cu care acoperi cablurile se mișcă foarte tare și de multe ori credeți că există riscul ruperii. După o anumită împingere și tragere atentă, se dovedește a fi foarte robustă.

Pe partea laterală există două conexiuni USB și un USB 3.0 în spate. Pe partea laterală există o ieșire pentru căști și o intrare video compusă. Ieșirea optică digitală, conexiunile de rețea și conexiunile antenei din spate sunt toate orientate în jos. Acest lucru este util pentru montarea pe perete. Bluetooth este de asemenea furnizat dacă preferați să utilizați un set cu cască fără fir. Canalele oferă o modalitate convenabilă de a naviga prin conținutul din aplicațiile încorporate și, de asemenea, să afișeze cele mai recente canale TV pe care le-ați vizitat. Chromecastul va rămâne, bineînțeles, încorporat. Cu toate acestea, Android TV rămâne mai puțin util decât Samsung Smart Hub sau LG WebOS.Sony și-a adaptat în mod considerabil propriile meniuri și putem fi clar despre aceasta, ceea ce reprezintă o îmbunătățire excelentă. Înregistrările apar acum într-o panglică din partea de jos a ecranului cu pictograme mari.

Review Sony 75XG9505

De asemenea, puteți ajusta conținutul prin intermediul plăcii din partea dreaptă la sfârșitul panglicii. Puteți să ascundeți, să adăugați sau să afișați automat plăcile atunci când sunt conectate. De asemenea, puteți adăuga aplicații. Butonul “Intrări” devine astfel o modalitate alternativă și rapidă de a porni toate funcțiile TV preferate. O idee excelentă. Meniul de setări a fost de asemenea ajustat. De asemenea, acest lucru apare acum într-o panglică din partea de jos și puteți ajusta acest lucru astfel încât să aveți funcții pe care le utilizați în mod regulat rapid la îndemână. Puteți ajunge la meniul complet selectând “setările” din panglică. Dacă vă uitați la întunecare, este mai bine să activați senzorul de lumină, ceea ce reduce foarte mult problemele vizibile. Cu un conținut mai mare și, eventual, o lumină în cameră, observați că rezultatul este foarte bun chiar și cu strălucirea luminozității imaginii. Sony își controlează foarte bine zonele de diminuare a imaginii, ceea ce are drept rezultat condiții de locuit într-o imagine foarte bună.

Pret Sony 75XG9505

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Sony 75XG9505 foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 19.000 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 75XG9505
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare