REVIEW – LG 65QNED913PA – Televizor cu tehnologia Quantum Dot NanoCell

Nu de mult atentia mi-a fost atrasa de produsul LG 65QNED913PA si chiar l-am testat! Astfel, am revenit cu un articol in care va prezint toate caracteristiciile pe care le are, dar si care este un pret bun al pietei!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impresionat ca mini LED-ul LG QNED reprezintă începutul unei noi ere pentru televizoarele LCD. Ecranul de pionierat combină un panou mini LED cu tehnologia Quantum Dot NanoCell pentru a oferi o experiență TV complet nouă. Acesta este punctul culminant al televizorului LCD.

Review Lg 65QNED913PA

Pot sa va spun LG QNED mini LED duce televizorul LCD către o nouă eră. Luminozitatea îmbunătățită, negrul aproape perfect și culorile strălucitoare sunt prezentate pe un ecran extrem de mare. Acest lucru marchează un salt uriaș în evoluția televizoarelor LCD.

Altceva interesent televizorul LG NanoCell folosește nanoparticule, tehnologia noastră unică Nano, pentru a filtra și a îmbunătăți culorile, eliminând interferențele de la lungimile de undă RGB. Aceasta înseamnă că doar culorile pure și precise pot fi afișate pe ecran. Rezultatul este o imagine mai vie, mai realistă, care va da viață conținutului pe care îl vizionați.

Pret Lg 65QNED913PA

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra este caavem un produs interesant care costa 8.900 lei.Dar noi avem o oferta buna mai jos!Va multumim!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare