Sony 75XG8096

Daca nu ati fost impresionati de pretul anumitor produse de acest gen, pot sa va spun ca produsul nostru a fost testat, si am descoperit si pretul cel mai avantajos de pe piata, asa ca sper sa alegeti cea mai buna oferta.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut mult faptul ca alaturi de Sony 75XG8096, aveți la dispoziție o lume întreagă de divertisment. Acest televizor inteligent este echipat cu sistemul de operare Android.

Review Sony 75XG8096

Acest lucru vă permite să comutați rapid între live TV, site-uri web și aplicații, cum ar fi YouTube sau Netflix. Puteți utiliza cele 4 intrări HDMI pentru a conecta mai multe dispozitive în același timp. Gândiți-vă, de exemplu, la o consolă, un decoder digital, un player Blu-ray sau o bară de sunet. În acest fel, nu va trebui să comutați niciodată cabluri. Datorită rezoluției 4K, veți vedea fiecare detaliu, indiferent de modul în care arătați.Videoclipurile cu o rezoluție mai mică sunt automat ridicate. Puteți vizualiza imaginile pe ecranul IPS Triluminos, care garantează imagini clare, o gamă largă de culori și un unghi larg de vizualizare.Am observat ca acesta este un smart tv, asa ca se poate folosi atat ca monitor pentru consola/pc, sau de ce nu chiar laptop, daca se doreste o imagine mai mare, cat si ca smart-tv in aplicatiile sale recunoscute global, ca de exemplu netflix, sau youtube, cat si ca un tv normal, prin celebrul “cablul de antena”, se poate folosi atat ca uz casnic cat si ca uz pentru gaming, cam pentru orice, dar in special filmele se vad perfect pe el, iar pentru cei ce-s mai pretentiosi, din setari se pot schimba multe setari, in functie de bunul plac.

Pret Sony 75XG8096

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este disponibil in Romania la pretul aproximativ de 11500 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, oferta de care speram sa va bucurati, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 19.02.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sony 75XG8096
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice