REVIEW – LG 22TK410V-PZ – Raport pret/calitate corect!

In articolul de astazi va voi prezenta cele mai importante informatii despre televizorul LG 22TK410V-PZ, un model de calitate, ce poate fi achizitionat la un pret foarte bun, dupa cum singuri veti descoperi dupa ce veti citi complet randurile de mai jos.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acesta are un design simplu, insa modern, si vine dotat cu un suport curbat ce ofera o buna stabilitate. Aspectul sau aduce cu cel al unui monitor, iar acest lucru nu este intamplator, deoarece televizorul poate juca chiar si acest rol, oferindu-va posibilitatea sa economisiti bani, dar si spatiu.

Review LG 22TK410V-PZ

LG 22TK410V-PZ vine dotat cu un ecran LED ce masoara doar 55 cm in diagonala, fiind asadar un televizor ideal pentru camerele de mici dimensiuni sau pentru bucatarii. Rezolutia pe care o suporta este Full HD, astfel ca imaginile redate vor avea o calitate buna, peste medie.

Sistemul audio pe care il detine modelul este unul de tip stereo, iar iesirea RMS este de 2 x 5 W. Consider ca daca ne raportam la dimensiunea dispozitivului, sunetul va fi suficient de puternic. In plus, el este de calitate, pentru ca va fi ajustat de tehnologii precum AVL, Equalizer sau Virtual Surround.

Desi nu avem de-a face cu un Smart TV, televizorul va ofera posibilitatea sa redati continut de pe orice sursa externa, precum PC, laptop, tableta, telefon, USB stick, HDD extern si nu numai. In plus, dupa cum v-am spus, poate fi utilizat pe post de monitor.

Asta se datoreaza conectorilor din dotare, care sunt: intrare USB, minijack casti de 3.5 mm, port HDMI, slot CI+, player media integrat, intrare PC D-sub 15 pini.

Pret LG 22TK410V-PZ

Recomandarea noastra -> AICI!

Cat costa LG 22TK410V-PZ?

In general, televizorul LG 22TK410V-PZ poate fi cumparat la o suma de aproximativ 860 RON. Insa, dupa mai multe cautari in magazinele de specialitate, am reusit sa-l gasesc la un pret mult mai avantajos, pe care il puteti descoperi cu un simplu click pe butonul de mai jos!

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 22TK410V-PZ
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice