Sony 65XG8505

Va voi prezenta produsul care mi-a atras atentia in ultimul timp, pentru ca a aparut o super oferta pe care doresc sa o dezvalui in cadrul acestui articol.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Mi-a placut ca vine insotit de o calitate excepțională a imaginii și un sunet imersiv, televizorul HDR XG85 4K este încărcat cu tehnologia de ultimă oră a Sony pentru a vă oferi o experiență de vizionare de neuitat.

Review Sony 65XG8505

Procesorul X1 este puterea din spatele imaginii sale realiste. Îmbunătățește culoarea, contrastul și claritatea, oferindu-vă mai multă profunzime, textură naturală și nuanțe vibrante. Ecranul TRILUMINOS oferă culori autentice, cu aspect natural, în timp ce tehnologia Sound-from-Picture Reality se potrivește perfect cu sunetul pe acțiunea de pe ecran. Platforma Android deschide o multitudine de conținut online, îl puteți controla prin voce cu Google Assistant, iar designul său minimalist este extrem de elegant.HDR îți adâncește vederea și arată nuanțe nevăzute anterior în divertismentul acasă. Extinzând lumina, întunericul și fiecare culoare între niveluri extraordinare noi, imaginea acestui model se apropie de viața reală. Acest set acceptă mai multe formate HDR, inclusiv Dolby Vision.

Am observat realitate sunet-din-imagine: Sistemul acustic multi-audio Sony adaugă două difuzoare de poziționare a sunetului în spatele televizorului la difuzoarele cu reflex de bas, pentru alinierea precisă a sunetului cu viziunea.perfecti Datorită televizoarelor, difuzoarele mai subțiri și încorporate, alegerea sistemului de sunet potrivit este mai importantă ca niciodată. Barile de sunet îmbunătățesc calitatea sunetului televizorului și adaugă acel pumn audio suplimentar la toate filmele, jocurile și programele TV. Mai accesibil și mai ușor de configurat decât un sistem de difuzoare cu dimensiune completă, ele nu compromit nici calitatea.

Pret Sony 65XG8505

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 9000 lei, insa noi am gasit o oferta mult mai avantajoasa pentru dvs. o oferta ce sigur va intereseaza, spor la cumparaturi va doresc.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sony 65XG8505
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice