REVIEW – Sony 55XF8505 – Pret promotional!

In articolul de astazi vom vorbi despre televizorul Sony 55XF8505. Modelul este unul apreciat in randul cumparatorilor, iar din acest motiv va recomand sa parcurgeti review-ul complet. Acesta are un display LED de 138.8 cm, ceea ce inseamna ca va fi perfect pentru incaperi largi, precum livingurile.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Impreuna cu dispozitivul veti primi si un suport ce este format din patru picioare. Acesta asigura o stabilitate buna pentru situatia in care doriti sa-l plasati pe o comoda. De altfel, este important de mentionat faptul ca televizorul foloseste sistemul Android. Asta inseamna ca navigarea pe internet va fi una usoara si fluida, precum la majoritatea telefoanelor mobile Smart.

Review Sony 55XF8505

Imaginile oferite de Sony 55XF8505 sunt de o calitate impecabila. Ele vor fi redate la super rezolutia 4K Ultra HD si imbunatatite constat de cateva caracteristici superioare, dintre care: Edge LED, Procesor 4K HDR X1, 4K X-Reality PRO, Live Colour, HDR si nu numai.

Conectarea la internet se face usor, fie prin LAN, fie prin Wi-FI. In plus, televizorul a fost dotat si cu toti conectorii necesari pentru ca voi sa redati continut de pe orice tip de sursa externa: bluetooth, iesire audio, 3 intrari USB, Slot CI+, minijack casti, intrare video composite, dar si patru porturi HDMI.

Pret Sony 55XF8505

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe final, sa ne legam de capitolul sunet. Modelul vine cu un sistem audio stereo, ce are o iesire de 2 x 10 W. La fel ca imaginile si acesta este ajutat de tehnologii speciale. Printre cele mai importante amintim: Clear Phase, Auto Surround, Advanced Auto Volume, S-Force Front Surround s.a.

Recomand Sony 55XF8505 datorita calitatii sale premium, chiar si celor mai pretentiosi dintre clienti. In plus, am gasit modelul la o super reducere ce poate fi gasita mai jos, pretul sau mediu fiind in general de 7100 RON. Va urez spor la shopping!

Pretul de azi 17.06.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 55XF8505
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare