REVIEW – Sony 43XF7596 pret foarte bun pe piata!

Sony 43XF7596 este numele televizorului pe care vi-l voi prezenta in review-ul de azi. El are un design modern, specific Sony, si poate fi plasat fie in perete, fie pe comoda. Suportul cu care a fost dotat asigura o buna stabilitate, scapandu-va de grija unui accident nefericit.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Recomand acest model pentru incaperi de dimensiuni medii, deoarece are un ecran ce are o diagonala de 108 cm. Trebuie mentionat si faptul ca el foloseste sistemul Android. Practic, veti fi deja familiarizati cu navigarea pe internet, iar intr-un singur loc veti avea parte de tot continutul dorit! Conectarea la internet se face atat prin Wi-Fi, cat si prin LAN, prima varianta fiind cea preferata.

Review Sony 43XF7596

Daca nu sunteti fani ai tehnologiei Smart, fiti fara grija. Veti putea reda continut de pe orice sursa externa, deoarece Sony 43XF7596 vine cu urmatorii conectori: Bluetooth, 3 intrari USB, 4 porturi HDMI, minijack casti, intrare video composite si o iesire audio digitala.

Dispozitivul suporta rezolutia 4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli, iar aspectul imaginii va fi de 16:9. Clipurile video si imaginile sunt afisate intr-un mod natural, impecabil, iar unghiul de vizibilitate va fi unul larg, astfel ca voi sa puteti vizualiza ecranul din orice pozitie.

Pret Sony 43XF7596

Recomandarea noastra -> AICI!

Nici la capitolul audio nu se poate spune ca TV-ul sta rau. El vine cu un sistem audio stereo, ce are o iesire RMS de 2 x 10 W. In plus, el este imbuntatit de anumite caracteristici superioare, care vor face ca sunetul sa fie unul clar, fara distorsiuni, chiar si atunci cand alegeti sa dati volumul la maximum.

Sony 43XF7596 are un pret corect in piata de specialitate, de aproximativ 4300 RON. Chiar si asa, eu l-am gasit la o super reducere, pe care va invit sa o descoperiti accesand unul dintre butoanele din acest articol.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony 43XF7596
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare