REVIEW – Smeg Linea PV164CB pret de top pentru tine!

Va salut! Nu de mult am testat produsul Smeg Linea PV164CB de azi, iar acum mi-am propus sa vi-l prezint intr-un review complet! Sa trecem la treaba!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand vreau sa spun ca, confortul și calitatea muncii in orice bucatarie si pentru orice gospodina sunt deosebit de importante, dar si pregatirea mâncărurilor gustoase si sanatoase pe care le pregatim cu atata grija în bucătăria noastră zi de zi. De aceea avem nevoie de o plita puternica, fiabila si eficienta!

Review Smeg Linea PV164CB

Haideti sa va spun despre Gama Linea conține un număr mare de produse dezvoltate de studioul de design interior Smeg și se caracterizează prin abordarea ergonomică și echilibrată a aparatelor.

Aparatele se remarcă prin stilul lor minimalist și prin designul optimizat în spațiu. Deosebit de importante sunt mânerele, butoanele de control transparente sau comenzile tactile și utilizarea remarcabilă a sticlei.

Vreau sa spun ca plita detine arzatoare ultra rapide, aceste arzătoare puternice oferă o putere de până la 5.00kW. Compus dintr-un arzător auxiliar și un arzător rapid, cele două comenzi permit ambelor părți ale arzătorului să lucreze împreună sau independent.

Am observat si dulapuri din fonta de mare tona, Majoritatea plitelor de gaz Smeg au tamburi din fontă groasă pentru o stabilitate completă în timpul gătitului.

Pret Smeg Linea PV164CB

Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau sa va mai spun si despre Supapele de pe arzător întrerup fluxul de gaz dacă flacăra este stinsă accidental. În acest caz, supapa alimentatorului de gaz se oprește imediat, indiferent de poziția comenzii.

Asa dar Sticlă pe oțel, o bază întărită, dezvoltată exclusiv de Smeg, pentru o rezistență sporită și o siguranță sporită. În cazul în care plita de sticlă este spart accidental, pasta adezivă evită dispersarea sticlei și asigură că nu se eliberează bucățile în bucătărie.

Va putem spune ca pretul este aproximativ 4500 lei foarte bun si daca doriti acest produs va recomandam sa accesati propunerea noastra pe care o gasiti putin mai jos!Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 14.12.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Smeg Linea PV164CB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice