REVIEW – Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A – Racoarea pretului mic !

Dragi prieteni, vă invit să descoperim împreună un aparat de aer condiționat foarte interesant cu funcții multiple și performanțe foarte bune. Este vorba despre modelul Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A care poate fi controlat prin WiFi și beneficiază de un compresor cu inverter care va reduce consumul de energie electrică și de asemenea și zgomotul produs.

Acest aparat de aer condiționat ne va oferi caracteristici foarte bune și performanțe excelente. Modelul nostru este capabil să funcționeze în încăperi de maxim 25 metri pătrați. Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A ai o capacitate Generală de 9.000 BTU fiind potrivit pentru a obține rezultate foarte bune cu un consum redus de energie electrică deoarece a fost clasat A++ la răcire și la încălzire A+. Dacă doriți să achiziționați verificați și

Review Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A

Vreau să vă specific că unitatea externă de aer are o greutate de 26,5 kg. Să discutăm acum despre unitatea internă. Despre unitatea internă pot să spun că arată foarte bine cu un design modern. Prezintă performanțe foarte bune la dezumidificare cu o capacitate de 0,8 l pe oră. Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A nivelul de zgomot în timpul funcționării este de 28 decibeli. Mai specific că are o greutate de 11 kg.

Tehnologii speciale pentru acest model au fost implementate pentru a ajuta utilizatorul să controleze foarte ușor funcțiile modelului Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A. Modelul poate fi controlat prin WiFi, beneficiază de funcția de autodiagnoză, poate răci aerul îl poate și încălzi și poate funcționa pur si simplu ca ventilator fără nicio problemă.

Pret Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul are un coeficient pentru randamentul sezonier la răcire SEER de 6.1 iar la încălzire SCOP de 4. Kitul de instalare vine inclus iar filtrele antialergeni și antibacteriene sunt incluse. Achiziționați acest produs deoarece există o ofertă foarte bună chiar acum.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice