REVIEW – Side by side Sharp SJFP810VBE

Daca doriti o combina frigorifica mare puteti opta pentru un model cu 4 usi mare si impunator. Modelul Side by side Sharp SJFP810VBE ne impresioneaza cu un design deosebit, tehnologie moderna si sistemul ultramodern cu Ioni Plasmacluster.

Sharp SJFP810VBE

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Tehnologia a evoluat si frigiderele nu mai sunt ce erau, acum este mult mai usor sa pastram alimentele pe un termen lung in aceste aparate frigorifice de mari dimensiuni.
Designul acestui model se invarte in jurul unui sistem confortabil de deschidere cu 4 usi. Confortul este cheia succesului, astfel incat Sharp a creat un sistem unic de inchidere fara perete despartitor, lucru care creste foarte mult volumul interior.

Capacitatea mare de pastrare a alimentelor este un lucru important, insa si prospetimea lor este un factor decisiv. Sharp SJFP810VBE are un sistem unic de purificare a aerului cu tehnologia unica Ioni Plasmacluster care asigura purificarea aerului in interior. Sistemul genereaza ioni pozitivi si negativi, simuland un model natural similar ca in zonele impadurite de la munte.

Review Sharp SJFP810VBE

Temperatura si umiditatea vor fi absolut perfecte pentru alimentele tale. Un sistem hibrid unic brevetat de Sharp, asigura un flux de aer rece care vine in contact cu suprafata de metal racita la 0 Grade Celsius. Acest sistem impiedica deshidratarea alimentelor si asigura racirea uniforma a acestora.

Sistemul No Frost lucreaza pentru confortul tau. Prospetime indelungata fara grija dezghetarii manuale, pentru ca acest model are sisteme de dezghetare automata. Confortul este important si a contat cel mai mult in dezvoltarea acestui model deosebit.

Modelul acesta a imbinat tehnologia japoneza pentru un confort deosebit in viata ta. Panoul cu afisaj LED si controlul extern asigura un control complet al temperaturilor din congelator si frigider. De asemenea si iluminarea este produsa cu tehnologie moderna LED care reduce substantial consumul de energie si asigura o iluminare uniforma in interior.

Modelul acesta dispune de un volum net de 605 litri care a fost impartit in 394 litri volum net frigider, si 211 litri volum net congelator.
Materialul rafturilor este din sticla. Se regaseste si un compartiment pentru legume si fructe.

Pret Sharp SJFP810VBE

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta este de culoare Bej si are maner vertical. Dimensiunile sunt de 183 x 89.2 x 77.1 cm si are 107 kg greutate. Motorul este clasat in clasa climatica SN-T si produce un zgomot de 37 dB. Consumul energetic pe an este de 487 kwh / an lucru care il claseaza A+. Inca un ultim aspect este de mentionat ca dispune de un sistem de blocare acces pentru copii.

Un model asa deosebit se poate gasi in alte magasine la preturi chiar de 11.900 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Side by side Sharp SJFP810VBE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Sharp