REVIEW – Samsung WW90M741NOALE – Pret Ok !

Mi-a atras atentia produsul despre care vorbim azi, asa ca l-am testat! In urma testelor, am revenit cu review-ul de fata pentru ca voi sa aflati toate detaliile despre model!

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Am observat ca acest model ofera atat o capacitate mare de spalare, cat si 14 programe, si cateva dintre tehnologiile de top de la momentul actual, acesta consuma 43 de litrii de apa per ciclu, are o usa pe culoarea “albastru cristal”, are un display ce afiseaza informatii din sistem, aceasta spala la viteza de 1400 de rotatii pe minut, si isi face treaba excelent, ace si functia de “pornire intarziata”, are rezistenta ce incalzeste apa din ceramica, ceea ce inseamna ca apa va fi incalzita aproape instant.

Review Samsung WW90M741NOALE

Mi-a placut consumul sau, are un consum de doar 130 kWh pe an, dat fiind faptului ca apartine de clasa energetica A+++. Si la capitolul zgomot o duce bine, aceasta emite 49 dB in timpul spalarii, si 60 in timpul stoarcerii centrifugale. Acum sa vorbim si despre 1 dintre functiile sale, mai precis “Quick Drive”. Aceasta functie iti garanteaza mai puțin timp de spălare. Mai mult timp pentru tine. QuickDrive poate reduce timpul de spălare cu până la 50%, iar consumul de energie cu până la 20%, fără a compromite curățarea. Q-Drum unic constă dintr-un “tambur principal” și o “placă din spate” care se rotesc independent unele de altele, asigurând o mișcare dinamică a hainelor și o spălare rapidă, eficientă, dar blândă.

Ce mi-a mai atras atentia ar fi sistemul “add wash”, ce este util in cazul in care ați uitat o cămașă. Ușa Add Wash vă permite să adăugați rapid și ușor haine uitate în timp ce ciclul dvs. de spălare a început deja. De asemenea, puteți pune cu ușurință haine spălate pe mână pe care doriți pur și simplu să le clătiți sau să le ciupești.

Pret Samsung WW90M741NOALE

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 4200 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, speram sa va bucurati de aceasta, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung WW90M741NOALE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice