REVIEW – Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble AddWash WW80K7415OW/LE

Salutari. In acest articol prezint o masina de spalat superba la un pret potrivit pentru performante de top. Samsung WW80K7415OW/LE foloseste tehnologia modernain avantajul tau. 

Samsung WW80K7415OW/LE

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Vine cu un design modern insotit de tehnologie de top, acest model iti va asigura confortul necesar pentru tine si familia ta. Un detaliu remarcabil este posibilitatea de a putea adauga haine chiar in timpul spalarii. Ati uitat un tricou sau o camasa? Add Whash este conceput ca un sistem elegant care poate intrerupe programul de spalare si iti permite sa adaugi hainele de care ai uitat.

Tehnologia Eco Bubble™ asigura o curatare puternica chiar si cu apa rece. Detergentul se transforma in spuma si va patrunde foarte usor in fibrele tesaturilor, si va elimina murdaria. De asemenea materialele sunt protejate si economisiti energie cu aceasta masina de spalat.

Review Samsung WW80K7415OW/LE

Pentru ca este o masina de spalat Smart, Samsung WW80K7415OW/LE se conecteaza la smartphone-ul tau pentru a putea controla cu usurinta ciclurile de spalare sau pentru a monitoriza progresul, pur si simplu stand pe canapea. Aplicatia de la Samsung te va avertiza cand ciclul de spalare s-a terminat, direct pe smartphone.

Spalarea hainelor intr-o ora sau mai exact in 59 de minute este un vis devenit realitate. Samsung WW80K7415OW/LE utilizeaza Speed Spray pentru a pulveriza apa cu presiune peste hainele tale in timpul clatirii. Procesul dureaza mai putin asa si hainele tale vor fi impecabile de fiecare data.

Modelul acesta lucreaza inteligent, si consuma energia eficinet. Motorul cu invertor digital asigura o eficienta superioara A+++ . De asemenea performantele sunt remarcabile si masina de spalat este mult mai silentioasa.

Pret Samsung WW80K7415OW/LE

Recomandarea noastra -> AICI!

Mai putin zgomot si vibratii reduse cu tehnologia VRT Plus™ care reduce zgomotul si vibratiile in timpul spalarii. Tamburul este dotat cu un senzor 3D care echilibreaza tamburul pentru un echilibru perfect chiar si la viteze de centrifugare mari.

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse.Capacitatea de incarcare al acestui model este de 8 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM. Exista si o clasa care determina performanta centrifugarii, si acest model este clasat A.

Pentru haine delicate exista programe delicate. Baby Care Clatire + Centrifugare este un program foarte reusit pentru spalarea eficienta a hainelor bebelusului. Modelul acesta ofera 15 programe inteligente de spalare.

Dimensiunile masinei sunt de 85 x 60 x 60 cm si nivelul zgomotolui la spalare este de 52 dB iar la centrifugare este de 74 dB.
Consum mediu anual de apa este de 8200 litri.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung WW80K7415OW/LE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice