REVIEW – Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K5210XW/LE – Capacitate 7 kg, 1200 RPM, A+++

Salut. In acest articol prezentam un produs exceptional care va indeparta si cele mai dificile pete. Masina de spalat rufe Samsung WW70K5210XW/LE ofera posibilitati extinse de programare si caracteristici deosebite cum ar fi Add Wash, si alte tehnologii care ne vor face viata mai usoara si mai confortabila. 

Samsung WW70K5210XW/LE

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pentru ca este o masina de spalat Smart, Samsung WW70K5210XW/LE se conecteaza la smartphone-ul tau pentru a putea controla cu usurinta ciclurile de spalare sau pentru a monitoriza progresul, pur si simplu stand pe canapea. Aplicatia de la Samsung te va avertiza cand ciclul de spalare s-a terminat, direct pe smartphone. In plus de asta sistemul de diagnosticare te va avertiza pe telefon daca masina ta de spalat are nevoie de intretinere, fara a mai apela la un depanator.

Modelul acesta lucreaza inteligent, si consuma energia eficient. Motorul cu invertor digital asigura o eficienta superioara A+++ . De asemenea performantele sunt remarcabile si masina de spalat este mult mai silentioasa.

Review Samsung WW70K5210XW/LE

Petele greu de eliminat sunt usor acum spalat. Cu o atingere de buton tehnologia Bubble Soak inlatura cele mai dificile pete. Bulele asigura reusita programului de spalare in orice conditii.

Acest model utilizeaza tehnica Speed Spray pentru a pulveriza apa cu presiune peste hainele tale in timpul clatirii. Procesul dureaza mai putin asa si hainele tale vor fi impecabile de fiecare data.

Acest model a fost dotat cu un panou frontal cu comenzi intuitive pentru activarea programelor de spalare, si dispune si de un display LED pe care se afiseaza programul de spalare, durata acestuia si alte informatii precum temperatura apei si consumul energetic.

Capacitatea de incarcare al acestui model este de 7 KG, si suporta o viteza de centrifugare de 1200 RPM.
Dimensiunile masinei de spalat sunt de 85 x 60 x 45.6 cm.

Pret Samsung WW70K5210XW/LE

Recomandarea noastra -> AICI!

Alte programe si functii de care dispune Samsung WW70K5210XW/LE:
Program Super Eco
Program Wash Matase
Program bumbac
Program sintetice
Program delicate
Program usor de calcat
Program AddWash
Program EcoBubble

Nivelul zgomotolui la spalare este de 56 dB iar la centrifugare este de 75 dB.
Consum mediu anual de apa este destul de mic. 7400 litri.

Aceasta masina de spalat este absolut perfecta pentru o familie mare care doreste spalarea eficienta a rufelor. Acum ai parte de o informatie utila. Echipa noastra a gasit masina de spalat la pretul de aproximativ 3.000 lei.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung Add-Wash WW70K5210XW/LE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung