REVIEW – Samsung RL4363FBASL/EF – Super combina frigorifica la un pret mic !

In vederea achizitionarii unui nou produs, informarea este cheia succesului. Astfel, in review-ul de acum vom discuta totul despre modelul in cauza.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pe langa informatii importante, va prezint si cel mai bun pret de pe piata!

Despre Samsung RL4363FBASL/EF pot sa va spun ca este o combina frigorifica buna, incapatoare, foarte spatioasa, ce raceste foarte rapid si consuma destul de putin.

Review Samsung RL4363FBASL/EF

Sa va spun, in partea de frigider Samsung RL4363FBASL/EF are 4 rafturi incapatoare, dintre care unul este special confectionat pentru sticle. Raftul pentru sticle tine sticlele culcate si in siguranta, sa nu se rostogoleasca si sa cada din frigider. Astfel, sticla nu mai deranjeaza celelalte produse din raft. Si ia si foarte putin spatiu pe inaltime, sticlele fiind culcate. Sub rafturi se afla si doua lazi mari pentru fructe si legume, adanci si late cat frigiderul, foarte incapatoare pentru orice. In partea de sus a usii sunt 3 randuri de rafturi mici, pentru sticle mici, borcane, oua si orice altceva ce intra in aceste rafturi: ciocolata, si altele. Sub aceste rafturi mai este un raft mult mai incapator, mai rezistent si cu mai mult loc in partea de sus, special facut pentru sticlele mari si grele. Samsung RL4363FBASL/EF are si un dispensor de apa rece integrat in usa, umpleti rezervorul interior, asteptati putin sa se raceasca, iar din afara frigiderului puteti lua in pahar apa foarte rece.

Sa va zic, congelatorul Samsung RL4363FBASL/EF este destul de incapator, si este impartit in mai multe tavi. Samsung RL4363FBASL/EF are 4 tavi in congelator, doua tavi mai putin inalte, una mai ingusta decat cealalta, si doua tavi putin mai mari.

Pret Samsung RL4363FBASL/EF

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs.Este la un pret de aproapte 3000 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 19.02.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung RL4363FBASL/EF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice