REVIEW – Samsung RB37J5800/EF – Un pret mic !

Buna ziua! In postarea aceasta veti afla totul despre produsul zilei, care este cel mai bun pret al lui, dar si ce cred cumparatorii despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre Samsung RB37J5800/EF pot sa va spun ca este o combina frigorifica foarte buna, foarte economica, raceste foarte bine, si este foarte, foarte spatioasa. O alegere foarte buna, daca va uitati sa va cumparati o combina frigorifica noua.

Review Samsung RB37J5800/EF

Pot sa va spun ca Samsung RB37J5800/EF are, in partea de frigider, 3 rafturi foarte spatioase, in care puteti pune orice, sigur o sa incapa la cat de spatioase sunt. Si oalele cele mai inalte incap aici. Sub aceste rafturi spatioase se afla doua cutii, una sub alta, pentru fructe si legume. Cutiile sunt de asemenea destul de spatioase, fiind adanci si late cat frigiderul, cat un raft normal. In partea cu usa, pe usa aveti in partea de sus doua randuri de rafturi pentru oua, borcane, sticle mici, ciocolata, ce intra acolo, rafturile fiind destul de mici. Putin mai jos este un container de 4,5L pentru apa, apa astfel pusa aici este racita si puteti sa o luati de la dozatorul din partea externa a usii. In Samsung RB37J5800/EF aveti pana si dozator de apa rece incorporat! Langa dozator este inca un raft mic, iar sub el este raftul principal pentru sticle: un raft mai solid, rezistent, cu destul loc pe inaltime, destul de mare cat sa acomodeze sticlele mari si grele. Este destul de puternic pentru a nu se rupe cand il umpleti de sticle.

Pret Samsung RB37J5800/EF

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Samsung RB37J5800/EF foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 2300 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 23.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung RB37J5800/EF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice