REVIEW – SMEG FAB32RBLN1 pret si pareri!

Buna, prieteni! Pentru o familie compusa din 3-4 membrii probabil combina frigorifica Smeg FAB32RBLN1 ar putea fi o alegere excelenta, atat pentru capacitatea de racire care atinge 304 litri cat si pentru spatiile interioare puse la dispozitie dar mai ales pentru tehnologia incredibila care face functionarea acestui aparat economica si extrem de silentioasa.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Remarcabila este si  tehnologia No Frost care va decongela automat compartimentul de congelare dar in acelasi timp va impiedica formarea ghetii in exces atat pe alimente catsi pe peretii laterali ai dispozitivului. In partea de refrigerare se va face o racire ventilata care asigura distribuirea uniforma a temperaturii pe toate rafturile si in toate colturile.

Review SMEG FAB32RBLN1

Frigiderele  Smeg pot economisi până la 40% energie, comparativ cu o clasa A, menținând în același timp eficiența maximă și asigurarea respectării mediului. Distribuția forțată a aerului rece în compartimentul frigider, permite distribuirea uniformă a temperaturii  optime în interiorul aparatului asigurand astfel o temperatura optima pentru toate produsele depozitate.

Functia de congelare rapida  va permite să congelați intr-un timp scurt un număr mare de produse proaspete,  mai précis in jur de 10 kg/24h. Este necesar să o activați cu o oră înainte de încărcarea produselor proaspete,  moment in care congelatorul scade temperatura și după câteva ore de lucru la o temperatură scăzută restabilește automat funcționarea normală. Nivelul de zgomot este de numai 41 dB (A) și se realizează datorită izolării excepționale  si a compresorului efficient.

Combina frigorifica SMEG FAB32RBLN1 vine cu tehnologia No Frost,  extrem de utila si absolut necesara, in acelasi timp face parte din  clasa de eficienta energetica A++, si implicit dispune de un consum redus de energie de doar 229 kwh/an, detine functii importante dar si o capacitate totala generoasa de 304 litri.

Pret SMEG FAB32RBLN1

Recomandarea noastra -> AICI!

Ultra eleganta, conceputa intr-un stil retro caracteristic anilor 50, combina frigorifica SMEG FAB32RBLN1 este un exemplu concret de tehnologie imbatabila care se impleteste perfect cu un design unic si armonios. Expertii au estimat un raport calitate/pret foarte bine echilibrat, iar daca vreti sa aflati informatii referitoare la cum stau costurile in majoritatea magazinelor de profil,  va pot spune in cunostinta de cauza, ca acestea se invart in jurul sumei de 10977 lei. In aceata perioada insa noi va punem la dispozitie una dintre cele mai bune oferte ce o veti gasi chiar in aceasta pagina ceva mai jos!

Pretul de azi 23.10.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SMEG FAB32RBLN1
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice