REVIEW – Combina frigorifica Samsung RB37J5010SA – Clasa A+, No Frost

Salutari. Daca doriti un aparat frigorific modern pentru bucataria dvs. cu tehnologii moderne recomandam combina frigorifica Samsung RB37J5010SA care arata foarte frumos si vine cu tehnologie No Frost. 

Samsung RB37J5010SA

Spatiu optimizat pentru nevoile tale. Acum beneficiezi de un spatiu suplimentar la acest model, pentru ca are aceleasi dimensiuni exterioare ca la modelele precedente insa in interior spatiul a fost marit intr-un mod inteligent. Space Max Technology defineste un perete foarte subtire fabricat din materiale de foarte buna calitate, marind astfel spatiul interior si fara a mari in nici un fel consumul de curent electric.

Review Samsung RB37J5010SA

Modelul acesta ofera un sistem sistem de racire All-Around Cooling. Acest sistem raceste uniform toate alimentele. Aerul este circulat prin intermediul unor orificii situate la fiecare raft, astfel se mentine o temperatura constanta si alimentele se vor pastra proaspete pe un termen de timp mai lung.

Tehnologia No Frost de la Samsung RB37J5010SA va impiedica gheata sa se formeze. Acesta va pastra alimentele pe un termen mai lung si nu se va forma gheata in congelator, pentru ca umiditatea va fi controlata si eliminata. Dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Conditiile sunt ideale pentru carnea de peste in Zona Fresh. Aceasta zona are un design inteligent care asigura o temperatura potrivita si constanta pentru anumite tipuri de carne care necesita conditii speciale.

Iluminarea LED pe acest model arata uimitor si pe langa acest lucru asigura o buna vizibilitate in interior fara a degaja caldura. De asemenea durata de viata a luminilor este foarte mare si consumul de energie este foarte mic.

Pret Samsung RB37J5010SA

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior volumul este destul de generos avand 367 litri volum net total ceea ce inseamna destul de mult.
Frigiderul are 212 litri si congelatorul are 98 litri.

In interior gasim spatiul organizat pe 3 rafturi de sticla care gliseaza pentru un acces foarte uso la alimente. De asemenea regasim 6 4 suporturi pe usa.
Inca un lucru interesant este si congelatorul care ofera 3 compartimente generoase cu tehnologie No Frost.

Alte aspecte legate de Samsung RB37J5010SA sunt dimensiunea de 201 x 59.5 x 67.5 cm, si usile sunt reversibile. Usile au deschidere standard spre dreapta. Culoarea argintie se potriveste excelent cu acest model.

Inca un lucru esential un sistem de avertizare pentru usa deschisa, care te va avertiza sonor in caz ca ai uitat usa deschisa.
Functia de vacanta ( Holiday) este disponibila pentru o economie de energie mai mare cand lipsiti o perioada de timp de acasa.
Functia de super congelare se poate activa pentru produsele introduse dezghetate in congelator, facilitand inghetarea rapida a acestor.
Zgomotul motorului redus, producand doar 38 dB si consumul anual al acestui model este de 314 kwh, acesta fiind clasat A+.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung RB37J5010SA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Samsung