Samsung GQ55QN94BATXZG-review si pret excelent

Samsung GQ55QN94BATXZG este un televizor QLED de ultimă generație care oferă o experiență de vizionare remarcabilă. Cu ecranul său de 55 de inchi, acest televizor oferă imagini uimitoare și este potrivit pentru spații de locuit sau dormitoare de dimensiuni medii.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Echipat cu tehnologia Samsung Quantum Dot, GQ55QN94BATXZG oferă culori vibrante și realiste, rezultând o calitate excepțională a imaginii. Tehnologia Quantum HDR 2000 îmbunătățește intervalul dinamic, asigurând că atât scenele luminoase, cât și cele întunecate sunt afișate cu claritate și detalii excelente. Cu suportul HDR10+, vă puteți bucura de conținut cu contrast și profunzime îmbunătățite pentru o experiență de vizionare mai captivantă.

Rezoluția 4K Ultra HD a GQ55QN94BATXZG asigură imagini clare și detaliate, permițându-vă să vedeți fiecare mic detaliu din filmele, emisiunile TV sau jocurile dvs. preferate. Puternicul procesor Neo Quantum 4K optimizează calitatea imaginii, oferind performanță netedă și upscaling eficient a conținutului cu rezoluție mai mică la o calitate aproape de 4K.

Platforma Smart TV a Samsung este integrată în GQ55QN94BATXZG, oferind o interfață ușor de utilizat și acces la o gamă largă de servicii și aplicații de streaming. Puteți naviga cu ușurință prin conținutul preferat, puteți transmite în flux filme și emisiuni TV și chiar puteți controla televizorul cu comenzi vocale folosind asistentul vocal încorporat.

Cu Wi-Fi încorporat, GQ55QN94BATXZG permite o conectivitate fără fir perfectă, permițându-vă să transmiteți conținut din aplicații populare fără a fi nevoie de cabluri suplimentare. De asemenea, include mai multe porturi HDMI și porturi USB pentru conectarea diferitelor dispozitive, cum ar fi console de jocuri, playere Blu-ray sau stocare externă.

Designul GQ55QN94BATXZG este elegant și elegant, cu rame subțiri care maximizează spațiul ecranului. Vine cu un suport robust care oferă stabilitate sau opțiunea de a-l monta pe perete pentru o instalare curată și care economisește spațiu.

În ceea ce privește sunetul, acest televizor are difuzoare încorporate care oferă un sunet clar și captivant. Cu toate acestea, pentru o experiență audio mai captivantă, puteți lua în considerare adăugarea unui sistem de sunet extern.

În general, Samsung GQ55QN94BATXZG este un televizor QLED de ultimă generație, care oferă o calitate impresionantă a imaginii, o interfață ușor de utilizat și opțiuni de conectivitate versatile. Cu ecranul său de 55 de inchi, culori vibrante și funcții avansate, oferă o experiență de vizionare captivantă și plăcută pentru toate nevoile dvs. de divertisment într-un spațiu de locuit sau dormitor de dimensiuni medii.

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung GQ55QN94BATXZG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare