Televizor LED Odys DYON Enter 32 Pro, D800076

Televizor LED Odys DYON Enter 32 Pro, 80 cm, 6.5ms, CI+, DVB-T2/S2/C, 3xHDMI, USB

Salutari prieteni. In acest articol vorbim astazi despre un televizor LED cu o diagonala de 80 cm care este potrivit pentru oricine isi doreste un televizor cu o calitate deosebita si care arata foarte bine oriunde l-ai pozitiona. Acest televizor desi are un nume sofisticat, in spatele lui tehnologiile noi asigura o imagine detaliata si plina de culoare.

Discutam astazi despre televizorul LED Odys DYON Enter D800076 care desi este destul foarte accesibil el ofera calitate in design acesta avand o rama foarte subtire si o culoare neagra, si un sunet decent acesta se incadreaza printre cele mai vindute televizoare cu pret accesibil in Romania.

capture

Modelul acesta are un design foarte elegant si dispune de un display cu tehnologie LED, care afiseaza o calitate HD si o rezolutie de 1366 x768 pixeli. Timpul de raspuns este de 6.5 ms si acest model poate fi folosit si ca monitor pentru PC. Tunerul digital de tipDVB-T2, DVB-S2, DVB-C, iti permite accesarea cu usurinta a serviciilor Tv, intr-un mod usor si confortabil si specificam ca ecranul este destul de luminos avand o valoare masurata de 220 cd/m2si un contrast nativ de 1200:1.

Pe partea de conexiuni Odys DYON D800076 dispune de AV in si de slot CI+. Va prezentam toate conexiunile acestui model:
3 porturi HDMI care permite conectarea la o sursa de semnal cum ar fi laptopul personal sau un player extern
1 port USB 2.0 care permite redarea fisierelor multimedia de pe un stick de memorie USB
1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
1 Intrare Scart (RGB)
1 Iesire audio RCA

Modelul acesta are un sunet foarte clar cu o putere de 2 x 3W si promite o calitate decena a sunetului, si bineinteles daca doriti un sunet mai puternic puteti apela la un sistem audio dedicat. Voi detalia si despre ultimele aspecte ale articolului privind dimensiunile televizorului specificam ca Odys DYON D800076 are o dimensiune de 738 x 186 x 470 mm cu stand si o greutate de 6 kg.

Acest model are un consum energetic foarte mic si este o achizitie potrivita pentru cineva care nu dispune de un buget prea mare. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 1.500 de lei.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare