REVIEW – SAMSUNG GQ50Q67TGU – UN TV CALITATIV

Buna ziua! Astazi va voi prezenta produsul care mi-a atras atentia in ultimul timp, pentru ca a aparut o super oferta pe care doresc sa o dezvalui in cadrul acestui articol. Astazi dicutam despre Samsung GQ50Q67TGU.

 

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Sa vorbim putin despre ce inseamna QLED. Cu Q67T, Samsung se limitează la esența omonimă a tehnologiei QLED : televizoarele QLEDsunt în esență televizoare LCD în care LED-urile luminează imaginea – așa cum este cazul tuturor celorlalte televizoare LCD actuale. Cu toate acestea, Samsung adaugă un film cu așa-numitele puncte cuantice între LED-uri și panoul LCD.

REVIEW SAMSUNG GQ50Q67TGU

 


M-a suprins foarte mult  punctele cuantice sunt particule microscopice (majoritatea formate din compuși semiconductori, cum ar fi arsenidul de indiu-galiu sau fosfatul de indiu), care emit lumină în culori foarte specifice, foarte pure. Cu o astfel de lumină de fundal cuantică în spate, ecranele LCD pot afișa o gamă mai largă de culori decât de obicei – imaginile plictisitoare devin strălucitoare. În noul Q60T, Samsung a rafinat acest lucru cu așa-numita tehnologie dual-LED. Aici se utilizează LED-uri cu două culori diferite. Acest lucru ar trebui să îmbunătățească eficiența și stabilitatea unghiului de vizualizare.

Uimitor este faptul ca Q67T poate afișa aproape 90% din culorile conținute în filmele moderne de cinema. Televizoarele LCD simple nu gestionează nici măcar 75% din acestea. Puteți vedea această lumină de culoare în filme și serii etichetate HDR (High Dynamic Range)disponibil de la serviciile de streaming majore și Blu-ray UHD. Pe lângă procesul standard HDR, Samsung stăpânește și varianta rafinată HDR10 +.

PRET SAMSUNG GQ50Q67TGU

Recomandarea noastra -> AICI!

La sfarsitul acestui review, as dori sa vorbesc cu Dumneavoastra despre pret.
Pretul pe piata din Romania este de aproape 7.000 lei.
Noi am cautat pentru dumneavoastra acest produs si l-am gasit la un pret mult mai mic decat cel standard. Va invit pe Dvs. sa vedeti oferta gasita pe unul dintre linkurile de mai jos.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG GQ50Q67TGU
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare