REVIEW – Televizor LED LG 32LH500D, HD, 80 cm

Salut, dragi cititori! In acest nou review, va voi vorbi despre LG 32LH500D, un televizor ce l-am testat in urma cu ceva timp. Va invit deci sa descoperim impreuna tot ceea ce produsul ne ofera din punct de vedere tehnic, dar nu numai! Sa incepem!

LG 32LH500D review pareri

LG 32LH500D are un design modern si simplu, ceea ce il face sa se integreze perfect in orice tip de locuinta si incapere. Vine in culoarea negru, iar materialele folosite la constructie sunt de o calitate peste medie. Suportul este realizat din doua picioare fixate la marginile dispozitivului si ofera o stabilitate buna. Avand in vedere dimensiunea lui, va recomand sa-l plasati in dormitor sau intr-un living de dimensiuni ceva mai mici.

Review LG 32LH500D

Este un televizor non smart, ce are un ecran LED de 80 cm. Rezolutia suportata este cea HD, insa cu toate astea imaginile redate sunt de calitate, fiind formate din culori vii si naturale, dar si marcate de un contrast puternic.

Desi LG 32LH500D suporta doar o rezolutie High Definition, adica 1366 x 768 pixeli, va spuneam ca imaginile redate sunt de calitate. Veti avea parte de o experienta vizuala buna, pentru ca modelul este dotat cu cateva caracteristici superioare de imagine.

Pret LG 32LH500D

Recomandarea noastra -> AICI!

Nu se poate spune ca televizorul exceleaza la partea de sunet, pentru ca are un sistem audio Stereo de doar 2 x 6 W. Totusi, acesta se va auzi destul de clar chiar si la volumele mai ridicate, deoarece beneficiaza de cateva “ajutoare”, cum ar fi tehnologia Sound Mode.

LG 32LH500D nu este un dispozitiv smart, asa cum va anuntam inca din primele randuri. Totusi, asta nu inseamna ca nu puteti reda continutul ales de voi. Veti putea conecta orice tip de sursa externa, cum ar fi laptop, telefon/tableta, HDD extern, USB s.a.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 32LH500D
Stele acordate
41star1star1star1stargray
Categories: Televizoare