REVIEW – Samsung BRB260176WW/EF – Calitate si super pret !

Vom detalia in acest articol mai multe informatii despre produsul care ne-a atras atentia deoarece se poate gasi la o super oferta anul acesta, pe care o voi impartasi si voua

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre Samsung BRB260176WW/EF va pot spune ca este o combina frigorifica foarte interesanta, cu un design placut si modern, o combina foarte incapatoare si eficienta.

Review Samsung BRB260176WW/EF

Pot sa va spun ca Samsung BRB260176WW/EF are, in partea de frigider, 4 rafturi, dintre care 3 sunt de sticla iar unul este din metal, special pentru a tine sticlele. Sticlele se tin culcate, sa nu ia spatiu in inaltime, iar raftul este facut in asa fel incat sa nu se rostogoleasca sticlele, ci sa stea foarte bine pe raft, sa nu cada si nici sa nu alunece. In acest raft intra 5 sticle mari. Restul rafturilor sunt foarte incapatoare, puteti pune foarte multe produse in acest frigider. Iar sub rafturi mai sunt si 2 lazi mari, late si adanci cat frigiderul, si inalte cat un raft. Pe usa sunt 4 rafturi in partea de sus, rafturi bune pentru oua, sticle mici, borcane, ciocolata, ce mai doriti sa puneti. Sub acele rafturi este un raft mai mare, mai rezistent si cu mai mult loc pe inaltime, ce este special creat pentru a tine multe sticle mari.

Sa va mai spun, in partea de congelator de jos este un spatiu destul de mare, cu 3 lazi, prima lada de sus este mai mica, dar celelalte doua sunt destul de mari.

Pret Samsung BRB260176WW/EF

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Samsung BRB260176WW/EF foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 2800 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 22.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung BRB260176WW/EF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice