REVIEW – Samsung WD90N642O2XLE – Design si performanta!

In randurile urmatoare veti descoperi cateva din parerile celor care detin produsul, cel mai bun pret de pe piata din Romania la care poate fi cumparat, dar si ce opinie mi-am facut despre el dupa teste.

Am fost surprins ca este extrem de economa, aceasta apartinanad clasei energetice A. Aceasta mai dispune si de sistemul “water balance”, ce adaptează cantitatea de apă folosită în funcție de nevoile fiecărui ciclu, astfel încât să nu pierzi nimic. Aceasta ca si design arata bine, un alb stralucitor, cu dimensiuni destul de restranse.

Review Samsung WD90N642O2XLE

Am observat ca pe langa restul optiunilor ca aceasta masina de spalat are o optiune destul de interesanta, si care merita spusa, mai precis este vorba despre FreshCare, aceasta optiune oferta un ciclu delicat de rotire la terminarea ciclului de spalare, asfel incat hainele tale sunt proaspete si uscate si gata petru a fi purtate.

Am fost surprins de design-ul acestei masini de spalat in primul rand, iar a doua chestie ce mi-a atras atentia ar fi calitatea sa, cat si programele ce le are aceasta, si nu in ultimul rand acel afisaj LED. Aceasta masina de spalat apartine de clasa energetica A+++, ceea ce spune de la sine inteles ca este foarte economica fata de alte masini de spalat. Acest model are o capacitate de 9kg, ce spala la 1400 rotatii pe minut, este o balanta echilibrata.
In final, opinia mea este ca acest produs este unul calitate-pret ireprosabil, de ceea vi-l si recomand cu caldura, poate mentine igiena de zi cu zi a unei familii de 3/4 poate chiar 5 persoane fara probleme.

Pret Samsung WD90N642O2XLE

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 4900 lei, insa noi am gasit pt dvs. o oferta mult mai avantajoasa, speram sa va bucurati de aceasta oferta.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung WD90N642O2XLE
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice