REVIEW – Samsung 75RU7022 – La un pret beton !

Astazi discutam despre produsul Samsung 75RU7022, pe care am avut ocazia sa-l testez de curand. Asadar, in articolul acesta veti gasii informatii utile despre el, dar si cel mai bun pret de pe piata!

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Primul lucru care mi-a placut la acest smart tv este tehnologia Samsung HDR cea ce inseamna caHigh-Dynamic Range mărește gama de lumini a televizorului, astfel încât puteți vedea un spectru uriaș de culori și detalii, chiar și în cele mai întunecate scene, deci a fost excelent atunci cand am vizionat un film de 2 ore.

Mi-a mai placut calitatea uimitoare a imaginii care este posibila datorita procesorului UHD acesta fiind practic inima televizoarelor Samsung UHD ce gestionează culoarea, optimizează raportul de contrast ridicat și controlează HDR.

Review Samsung 75RU7022

Am urmarit  conținutul preferat în culori naturale, cu detalii atât de clare ca în realitate. Introduceți o lume mai colorată acasă, dar tot odata culorile sunt redate corect si nu sunt saturate.

Am ramas placut surprins de faptul ca televizorul vine cu Airplay 2 cu care puteți transmite sau partaja conținut de pe dispozitivele Apple pe ecranul TV. Joacă filme, muzică, fotografii și multe altele pe televizorul Samsung UHD de pe iPhone, iPad și Mac.

Lucrurile nu se opresc aici deoarece acest Samsung UHD TV a devenit și mai inteligent datorită Smart Hub-ului și a unei telecomenzi. Datorită lor, am avuti totul la îndemână, de la programe și aplicații de televiziune, prin decoder și consola de jocuri. Și tot ce trebuie să le folosiți este o telecomandă, simplu si eficient.

Pret Samsung 75RU7022

Recomandarea noastra -> AICI!

Sistemul audio are in componenta doua difuzoare de 20 de watts cea ce il urca in top cu o redare a sunetului excelenta, cu bas si fara distorsiuni.

In concluzia recenziei pot spune clar ca este un best buy mai ales daca ne referim la raport pret calitate, el poate fi gasit la un pret de aproximativ 6000 de lei, insa colegii mei au intreprins cercetari mai amanuntite si mi-au spus ca l-au gasit la un super pret pe care il impartasesc si cu dvs.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 75RU7022,
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice