REVIEW – YAMATO YW12IG4 – PRET BETON

Salut prieteni! Azi luam in discutie un produs deosebit de apreciat, ce se bucura de un raport pret/calitate excelent! Tocmai de aceea mi-a atras atentia si va recomand sa cititi articolul de mai jos pentru a intelege mai bine calitatile ireprosabile ale aparatului de climatizare YAMATO OPTIMUM YW12IG4.

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12IG4 Inverter 12000 BTU, Clasa A++, Auto-diagnoza, Dezghetare inteligenta, Timer, Sleep Mode, Wifi

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Veti constata ca acesta este un aparat complex, cu un design elegant si cu un pret deosebit de atractiv!

Review YAMATO YW12IG4

Aparat de aer conditionat Yamato Optimum YW12IG4 Inverter 12000 BTU, Clasa A++, Auto-diagnoza, Dezghetare inteligenta, Timer, Sleep Mode, Wifi

Acest aparat de climatizare dragii mei, îndeplinește toate criteriile de eficiență energetică, performanța de răcire/ incalzire, fiabilitate și nivel de zgomot foarte scazut fiind etichetat cu clasa de eficienta energetica A++/A+ cu o capacitate de 12000 btu. Dispozitivul despre care vorbim astazi foloseste compresor inverter rotativ care va spori capacitatea aparatului si va diminua consumurile. Aveți diponibil de asemenea, un cronometru electronic de 24 de ore, care va ajusta programul de functionare, și va asigura o temperatură optima la intoarcerea acasa. Totodata unitatile YAMATO OPTIMUM YW12IG4 sunt dotate cu filtre HEPA care vor ajuta la ionizarea aerului. Acestea au capacitatea de a emite ioni incarcati negativ care vor ucide o mare parte din bacteriile daunatoare si deci vor asigura un aer curat si sanatos. Compresorul unitatii este unul foarte ingenios astfel incat va folosi toata puterea sa remarcabila si pe timpul iernii pana la o temperatura de -15 gradeC.
La fel de important dragii mei este si faptul ca unitatile YAMATO OPTIMUM YW12IG4 au un randament foarte bun si datorita multiplelor functii extrem de eficiente cum ar fi: Functia I Feel, Functia de ventilatie, Functia Strong, Functia de dezghetare inteligenta, Functia de dezumidificare. Toate acestea vor participa la functionarea excelenta a unitatii asigurand cel mai sigur si mai confortabil climat si cel mai redus consum. Daca doriti sa va asigurati temperatura dorita la intoarcerea acasa aveti acum la dispozitie aplicatia gratuita care prin modulul wifi si un telefon mobil inteligent va rezolva aceasta situatie.

In incheiere vreau sa precizez un lucru foarte important si anume faptul ca aparatul de aer conditionat YAMATO OPTIMUM YW12IG4 se mandreste cu un raport calitate/pret foarte bun, lucru estimat atat de de expertii in domeniu cat si de cei care utilizeaza deja aceste dispozitive. Va recomand asadar acest aparat de climatizare, atat pentru performantele sale incredibile cat si datorita pretului sau care in aceste zile atrage foarte mult atentia!

Pret YAMATO YW12IG4

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 2590 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
YAMATO YW12IG4
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice