REVIEW – Samsung 65NU7672 – pret si pareri pentru tine!

Vom detalia in acest articol mai multe informatii despre produsul Samsung 65NU7672  care ne-a atras atentia deoarece se poate gasi la o super oferta anul acesta, pe care o voi impartasi si voua

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand vreau sa va spun despre culorile fantastice in detalii Ultra HD,acest televizor vine  cu o combinație unică de culori perfect realiste, caracteristici inteligente și îmbunătățiri tehnologice care se va muta experiența vizuală la un nivel mult mai ridicat. Premium Samsung UHD TV cu ecran sunt perfecte și excepțional de mare pentru gurmanzi de film, fanii multimedia și jucătorii. Rezoluția lor de 4K Ultra HD este certificată de Digital Europe, astfel încât fiecare pixel al panoului reproduce culorile în culori pline.

Review Samsung 65NU7672

In al doilea rand vreau sa va spun despre tehnologii imagistice inovatoare, fiți încântat de intervalul dinamic ridicat de calitate excepțională, care în timp ce vizionați TV premium de la Samsung va oferi tehnologie, HDR și HDR Elite 10+. Indiferent de luminozitatea conținutului vizualizat prin intermediul lor de fiecare dată când vezi o scenă perfect-ambalate chiar scene familiare prind viață într-o nouă administrație cu noi detalii. Tehnologia perfectă Ultra Slim Array pentru iluminarea perfectă a ecranului și crearea unei unități ideale contrastante.

Haideti s ava spun despre culoarea cristalului dynamic pentru culori vii , În mod excepțional, rezoluția Ultra HD este o chestiune desigur, iar Samsung TV este completată de tehnologia avansată dinamică Crystal Color. Prin aceasta, vizionarea de filme și seriale va avea o atingere mult mai bogată colorată. Rezultatul este nuanțe mai vii și mai realiste.

Pret Samsung 65NU7672

Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau sa va spun despre Tehnologia Premium UHD TV Samsung este centrul multimedia și punctul de comandă al casei dvs. SmartThings vă permite să configurați cu ușurință casa inteligentă pe ecranul televizorului. O prezentare practică a conținutului online vă va face mai ușor să vă distrați. Și cu un meniu simplu, împreună cu o telecomandă inteligentă, veți avea controlul asupra tuturor conexiunilor dispozitivului.

Raportul calitate si pret aproximativ 6.200 RON pentru acest produs este clar in avantajul clientului.Il puteti gasi in oferta marilor magazine online si pentru ca dorim sa va oferim cele mai bune ponturi v-am gasit mai jos o oferta cu adevarat speciala !Spor la shoping!

Pretul de azi 19.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung 65NU7672
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare